Ana de Armas lægger actiongenren på hylden efter "John Wick"-spin-off

Den cubanske Hollywood-stjerne er ude efter nogle mere dramatiske roller efter en stribe iøjnefaldende actionfilm.

Den cubanske skuespiller Ana de Armas er på relativt kort tid blevet en gedigen superstjerne i Hollywood – og tidligere i år blev hun sågar Oscar-nomineret for sin præstation som Marilyn Monroe i Netflix' "Blondine".

Men det er hovedsageligt actiongenren, der har holdt Armas beskæftiget de seneste år – fra en mindeværdig birolle som agenten Palmoa i "No Time to Die" over den træfsikre CIA-agent Dani Miranda i "The Gray Man" til den kommende "John Wick"-spin-off "Ballerina", som netop nu er i produktion.

Men i et nyt interview med Vanity Fair slår Armas fast, at "Ballerina" bliver hendes sidste actionfilm – i hvert fald i den nærmeste fremtid.

Læs også: Marilyn Monroes bo forsvarer Ana de Armas efter kritik af skuespillerens accent i "Blonde"-traileren

"Efter Bond kom der en hel bølge af actionfilmroller," fortæller Armas, "og det var sjovt. Jeg valgte dem, som jeg tænkte var mest spændende, eller som blev lavet af folk, jeg gerne ville arbejde sammen med. Men 'Ballerina' bliver slutningen på det – i hvert fald for nu – for jeg tørster efter lave 'Blondine'-agtige film. Jeg vil arbejde tæt sammen med instruktører og laver karakterarbejde."

I den kommende "Ballerina", som altså foregår i samme univers som "John Wick"-filmene, spiller Armas en ung, kvindelig lejemorder, der vil hævne sig på dem, der dræbte hendes familie. Keanu Reeves dukker også op som Wick i filmen.

Herunder kan I i øvrigt se Moovy TV's "The Gray Man"-interviews med bl.a. Ana de Armas, hvor hun taler begejstret om at få lov til at sprænge ting i luften i Russo-brødrenes actionbrag:

Kommentarer

Ana de Armas lægger actiongenren på hylden efter "John Wick"-spin-off

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen