Martin Scorsese dropper film om Frank Sinatra

74-årige Martin Scorsese har en position i filmverden, hvor hver ny film fra hans side regnes som en gave, men nogle projekter er dog mere imødesete end andre. Et af dem har længe været "Sinatra" om Ol' Blue Eyes.

Scorsese ville have parret de gamle giganter Al Pacino og Robert De Niro som henholdsvis Frank Sinatra og Rat Pack-Dean Martin, men ifølge Michael Chabon ("Spider-Man 2"), der skulle have skrevet manuskriptet, har instruktøren desværre droppet enhver plan om en musikfyldt biopic.

Man siger dog, at intet er så skidt, at det ikke er godt for noget, hvilket i dette tilfælde kan vise sig at være rigtigt.

"The Irishman"

Fravalget af "Sinatra" betyder formentlig, at Scorsese endelig fører drømmeprojektet, mafiafilmen "The Irishman", ud i livet. Her er det ligeledes meningen, at Pacino og De Niro skal tage sig af hovedrollerne, hvor optagelserne efter planen begynder til næste år.

Inden da har Martin Scorsese et andet hjertebarn klar til utålmodige fans i form af filmatiseringen af Shūsaku Endōs religionsdiskuterende roman "Silence", som instruktøren efter 20 år i støbeskeen præsenterer i starten af næste år. I Danmark er den programsat til 31. januar.

Kommentarer

Martin Scorsese dropper film om Frank Sinatra

  • ★★★★★0

    Ahh øv havde ellers set frem til den, selv om jeg ville ha været ekstrem kritisk uanset, hvem han castede som Old Blue Eyes :)

    Elwood22-11-16 14:03

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen