Jeremy Allen White skal måske spille Bruce Springsteen i kommende biopic

Fra "The Bear" til The Boss.

Langt om længe får en af amerikansk rockmusiks allerstørste legender en velfortjent biopic.

En kommende film vil portrættere Bruce Springsteen i processen med at indspille sangene til sin plade "Nebraska" fra 1982, samtidig med at han også arbejdede på albummet "Born in the U.S.A.". 

Filmen med titlen "Deliver Me from Nowhere" er baseret på bogen af samme navn der udkom i 2023. 

LÆS OGSÅ: NÅR BOSSEN KALDER, SKAL DU DUKKE OP TIL SAMLING

Det er selvsagt svært at finde den rette skuespiller til at omfavne rollen som bossen, men noget tyder på at det godt kunne gå hen og blive Jeremy Allen White. White er især kendt som stjernekokken Carmy fra den anmelderroste serie, "The Bear".

Det bliver dog heller ikke første gang, at White skal prøve kræfter med at portrættere en virkelig person. Senest kunne han nemlig opleves som wrestleren Kerry Von Erich i den mesterlige "The Iron Claw".

"Deliver Me from Nowhere" har endnu ingen premieredato, men forventes at kunne gå i produktion i løbet af efteråret, når fjerde sæson af "The Bear" er i kassen.

Bruce Springsteen og hans manager Jon Landau er aktivt med i produktionen, mens filmen der produceres i samarbejde med A24, efter alt at dømme skal instrueres af Scott Stuber der tidligere har siddet som direktør for Netflix Films. 

Kommentarer

Jeremy Allen White skal måske spille Bruce Springsteen i kommende biopic

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen