Nu kan du se (og høre) "Glass Onion: A Knives Out Mystery" med instruktørens kommentarspor på Netflix

Ekstramaterialets æra er ikke forbi endnu.

I fordums tid – før streamingplatformene blev så udbredte og populære, som de er i dag – blev der produceret timevis af informativt ekstramateriale (fra dokumentarer over kommentarspor til billedgallerier) til dvd-udgivelserne af selv nedsablede flops.

Men i dag, hvor der sælges langt færre fysiske skiver end i 1990'erne og 2000'erne, er der ofte nærmest intet dybdeborende ekstramateriale på nye dvd- og Blu-ray-udgivelser af selv Hollywoods største hits.

Visse streamingtjenester er dog begyndt at producere og udgive ekstramateriale – såsom Disneys dokumentarer om skabelsen af deres streamingserier "Willow" og "Obi-Wan Kenobi" – og Netflix har netop frigivet et kommentarspor til en af deres største titler: "Glass Onion: A Knives Out Mystery".

Se også: Moovy TV: Bag om "Willow" med Warwick Davis og Co

Rian Johnsons fortsættelse til hans egen Oscar-nominerede krimi, "Knives Out - Var det mord?", kan altså nu ses på Netflix, alt imens Johnson gennemgår filmens skabelse på lydsiden.

Johnson har da også flere gang fastslået, at han er fan af ekstramateriale og fysiske medier – tilbage i december udtalte han endda, at han håber, at "Glass Onion: A Knives Out Mystery" også udkommer på Blu-ray. Selskabet Criterion har udgivet få af Netflix' originale film på disk, så Johnsons drøm bliver måske realiseret en skønne dag.

Herunder kan I se og høre Johnson tale om "Knives Out" og krimigenren med Moovy TV:

Kommentarer

Nu kan du se (og høre) "Glass Onion: A Knives Out Mystery" med instruktørens kommentarspor på Netflix

  • 0

    Syntes det er fedt Netflix giver muligheden. Disney plus gør også noget der minder om, hvilket er fedt for os, som gerne vil dykke ned i processen.

    Dog er det for mig uinteressant med denne film...den var slet ikke så interessant, som jeg havde håbet. Og Rian Johnson er heller ikke en som giver mig lyst til at se den igen...måske med kommentar spor fra skuespillerne kunne det være sjovt. Daniel Craigs små nærmest memes agtige kommentarer er det bedste ved den film.

    Goodspeed27-02-23 12:14

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen