Ny "Alien"-film på vej fra manden bag "Don’t Breathe"

Ridley Scott, der instruerede den originale sci-fi-klassiker fra 1979, skal producere den kommende stand-alone-film om de blodtørstige xenomorphs.

20th Century Studios har en ny "Alien"-film i støbeskeen. Det rapporterer The Hollywood Reporter.

Det er "Evil Dead"-og "Don't Breathe"-instruktøren Fede Alvarez, der skal skrive og instruere det kommende projekt, der fortæller en helt ny historie inden for "Alien"-universet.

Læs også: "Alien"-serien udspiller sig før Ellen Ripleys fødsel

Alvarez pitchede angiveligt sin idé til Ridley Scott for mange år siden. Sidste år kontaktede Scott så pludselig Alvarez ud af det blå for at høre, om han stadig var frisk på at realisere sit "Alien"-projekt.

Der er ikke umiddelbart tale om en efterfølger til Ridley Scotts "Prometheus" og "Alien: Covenant", som er de nyeste film i monster-franchisen. Scott skal producere den nye film, der er sat til at få premiere på streamingplatformen Hulu.

Som tidligere rapporteret udvides "Alien"-sagaen også med en kommende serie, hvori uhyggen denne gang udspiller sig på vores egen planet i en ikke så fjern fremtid.

Kommentarer

Ny "Alien"-film på vej fra manden bag "Don’t Breathe"

 • ★★★0

  Spændende….

  Gormanden 5-03-22 12:55

 • 2

  Håber på en nede på jorden-fortælling, hvor vi følger en ung xenomorph, der både er ramt af teenagelivets besværligheder og en knugende fornemmelse af, at det er på tide, at lægge den blodtørstige brutalitet fra sig til fordel for en mere harmonisk tilværelse. I en hovedscene i filmen holder den unge xenomorph en inderlig og dybfølt tale til sine afstumpede artsfæller, der kortvarigt får selv de mest nederdrægtige facehuggers til at kramme hinanden.

  ZimaBlue 5-03-22 13:12

 • ★★★★1

  ^Håber den starter med "fødslen" (som i AvsP 2 PC- spillet) og forsætter så'en lidt a la Boyhood(2014).

  Gasivodo 5-03-22 16:39

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen