Ny "Cloverfield"-film er på vej

Den fjerde film i "Cloverfield"-franchisen er officielt i støbeskeen, og den bliver en direkte fortsættelse til den første "Cloverfield"-film fra 2008.

Tilbage i 2008 blev found footage-sci-fi-gyseren "Cloverfield" et ganske stort hit, idet filmen indtjente knap 175 mio. dollars på verdensplan, men blot havde kostet 25 mio. dollars at producere.

I filmen følger man en gruppe unge venner i New York, der kæmper for at overleve i krydsilden mellem det amerikanske militær og et gigantisk, Godzilla-lignende monster.

"Cloverfield" har til dato fået to "pseudo-fortsættelser", som udspiller sig inden for det samme filmunivers, men omhandler vidt forskellige karakterer i forskellige situationer: Thrilleren "10 Cloverfield Lane" og Netflix-produktionen "The Cloverfield Paradox" fra henholdsvis 2016 og 2018.

Læs også: Ny "Predator"-film på vej fra instruktøren bag "10 Cloverfield Lane"

Og nu rapporterer The Hollywood Reporter, at den næste "Cloverfield"-film er gået i produktion, og at der samtidig er tale om en direkte fortsættelse til den oprindelige "Cloverfield"-film.

Den unavngivne "Cloverfield"-fortsættelse skrives af Joe Barton, som også p.t. arbejder på den kommende tv-serie-prequel til Matt Reeves' "The Batman". Reeves instruerede i øvrigt den første "Cloverfield"-film.

Reeves har dog intet at gøre med den næste "Cloverfield"-film, men franchisens faste hovedproducer, J.J. Abrams ("Star Wars: The Rise of Skywalker"), er med om bord.

Vi ved ikke noget konkret om filmens plot, men det er dog blevet annonceret, at filmen ikke bliver en found footage-thriller à la "Cloverfield", hvor historien fortælles gennem hovedpersonernes hjemmevideooptagelser.

Vi ved heller ikke, hvornår "Cloverfield 4" udkommer.

Kommentarer

Ny "Cloverfield"-film er på vej

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen