Nye sæsoner af "Star Trek: Strange New Worlds", "Star Trek: Lower Decks" og "Star Trek: Prodigy" kommer i år

Og vi får endnu mere "Star Trek: Strange New Worlds" og "Star Trek: Lower Decks" i 2024.

"Star Trek"-franchisen fortsætter derudad med højst mulig warp-fart. Som vi skrev i går, så er den 12.(!) "Star Trek"-serie, "Star Trek: Starfleet Academy" netop blevet annonceret, og den lander i 2024.

Men inden da kan vi se frem til nye sæsoner af "Star Trek: Strange New Worlds", "Star Trek: Lower Decks" og "Star Trek: Prodigy". Vi har godt vidst, at de tre serier ville diske op med flere nye afsnit, men nu har vi endelig en idé om, hvornår de udkommer.

Jvf. den officielle "Star Trek"-hjemmeside, så kickstartes sæson 2 af "Star Trek: Strange New Worlds" på Paramount+ den 15. juni 2023. Og herhjemme kan den nye sæson streames på SkyShowtime også fra juni af. Ligesom seriens første årgang består sæson 2 af i alt 10 episoder.

"Star Trek: Strange New Worlds" handler om Spocks tidlige eventyr på rumskibet Enterprise i det 23. århundrede, hvor kaptajn Christopher Pike leder tropperne – små ti år før James T. Kirks galaktiske rejser i den oprindelige "Star Trek"-serie fra 1960'erne.

Se også: Første klip fra 2. sæson af "Star Trek: Strange New Worlds"

Sæson 4 af "Star Trek: Lower Decks" er også trapperne, og selvom den præcise premieredato endnu ikke er blevet annonceret, så ved vi nu, at den udkommer sidst på sommeren – altså formentlig engang i august 2023.

"Star Trek: Lower Decks" er skabt af den Emmy-belønnede, tidligere "Rick and Morty"-forfatter/producer Mike McMahan, og serien er et kulørt og humoristisk take på "Star Trek"-franchisen, der udfolder sig få år efter "Star Trek: The Next Generation" i det 24. århundrede og følger besætningen om bord på Starfleet-rumskibet USS Cerritos – et af Føderationens mindst vigtige skibe.

Pressemeddelelsen fastslår også, at både "Star Trek: Strange New Worlds" og "Star Trek: Lower Decks" får nye sæsoner i 2024.

Læs også: "Star Trek"-spin-off med Michelle Yeoh er stadig på tegnebrættet

Pressemeddelelsen konstaterer til slut, at sæson 2 af "Star Trek: Prodigy" også udkommer i år – her har vi heller ikke fået en præcis premieredato, men det ventes, at den begynder i november eller december.

Herhjemme venter vi stadig på at få adgang til 2. halvdel af 1. sæson af den Emmy-belønnede 3D-animationsserie, som handler om en gruppe unge rumvæsner, der falder over et ekstremt avanceret Starfleet-rumskib og bruger det til at udforske galaksen.

"Star Trek: Prodigy" produceres i samarbejde med Nickelodeon, og vi ved ikke, om serien også får en 3. sæson. Netop nu kan man se den 3. (og indtil videre fremragende) sæson af "Star Trek: Picard", som er tilgængelig herhjemme på Amazons streamingtjeneste, Prime Video. Nye afsnit udkommer hver fredag.

Kommentarer

Nye sæsoner af "Star Trek: Strange New Worlds", "Star Trek: Lower Decks" og "Star Trek: Prodigy" kommer i år

 • ★★★★0

  Ja tak til Strange New Worlds og Lower Decks. De er begge super fede på hver deres måde.

  Prodigy kan jeg godt undvære. Den er også mest henvendt til det yngre publikum.

  S. Rico 1-04-23 11:13

 • 0

  YES !!!
  ENDNU en reboot/remake/prequel/sequel/spinoff i stedet for de evindelige nytænkinger, nyskabelser og nye ideer i filmens verden!
  Det bli'r SÅ fedt!

  Pistolprinsen 5-04-23 10:14

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen