"Star Trek"-spin-off med Michelle Yeoh er stadig på tegnebrættet

Efter planen skal Golden Globe-vinderen gentage rollen som efterretningsofficeren Philippa Georgiou i den stadig unavngivne sci-fi-serie.

Siden 2017 har vi fået hele fem forskellige "Star Trek"-serier, og vi har længe vidst, at endnu flere af slagsen er på trapperne – inklusive én om den tophemmelige (og lettere skumle) efterretningstjeneste Section 31, som trækker i trådene bag Starfleets facade.

For et års tid siden blev det tilmed annonceret, at Section 31-serien formentlig ville gå i produktion i 2023, og at Michelle Yeoh ville få hovedrollen i serien som agenten Philippa Georgiou, som Yeoh spillede i adskillige sæsoner af "Star Trek: Discovery".

Men siden da har vi ikke hørt meget om serien, som åbenbart stadig afventer et endeligt grønt lys hos Paramount+.

Og nu hvor Yeoh netop har vundet en Golden Globe-pris for sin indsats i "Everything Everywhere All at Once" (og derudover spås gode Oscar-chancer), så tænker man, at det bliver svært at lokke skuespilleren tilbage til det 23. århundrede – derudover har hun bl.a. Camerons tre næste "Avatar"-fortsættelser i sit travle skema.

Læs også: To nye "Star Trek"-serier er i støbeskeen: Én om Starfleet Academy og én om efterretningstjenesten Section 31

Men chefen for Paramounts streamingafdeling, Tanya Giles, har netop slået fast over for TV Line, at Section 31-serien med Yeoh stadig er i støbeskeen.

Det er da også blot et lille års tid siden, at Yeoh fortalte Entertainment Weekly: "Jeg håber, som Alex Kurtzman ("Star Trek"-franchisens hovedansvarlige producer) har lovet, at vi skal lave 'Section 31'."

Selvom Section 31-serien formentlig tidligst udkommer i 2025, hvis den altså går i produktion, så kan trekkies stadig se frem til 3. sæson af "Star Trek: Picard", 2. sæson af "Star Trek: Prodigy", 2. sæson af "Star Trek: Strange New Worlds", 4. sæson af "Star Trek: Lower Decks" og 5. sæson af "Star Trek: Discovery".

Kommentarer

"Star Trek"-spin-off med Michelle Yeoh er stadig på tegnebrættet

 • 0

  mmmm, måske...

  Jeg synes Section 31 i ST Enterprise havde et par rigtige interessant afsnit hvor jeg tænkte det kunne være spændende at følge deres historie.

  Derudover kunne jeg godt se noget virkelig fedt i Section 31 vs Tal Shair som den bærende historie og måske med en vinkel om at The Federation måske ikke altid var så nobel som de udgav sig for??

  Men tror det ville virke bedst i eller omkring TNNG tidslinjen IMHO

  Dominar Rygel XVI16-01-23 12:23

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen