Rapperen Kid Cudi får hovedrolle i gyseren "X" af A24

"X" instrueres af den gysererfarne Ti West, som stod bag "The House of the Devil" og "The Sacrament".

Scott Mescudi er bedre kendt under kunstnernavnet Kid Cudi, der har stået bag kæmpehits som "Day 'N' Nite" og "Pusuit of Happiness (Nightmare)", men ved siden af musikkarrieren har rapperen også begået sig som skuespiller.

Kid Cudi har blandt andet medvirket i serierne "How to Make It in America" samt HBO's "Westworld" og "We Are Who We Are". Og næste år medvirker han også i Netflix' kommende stjerne-komedie "Don't Look Up". Men nu er musiker-skuespilleren klar til sin første deciderede hovedrolle, som bliver i gyserfilmen "X".

LÆS OGSÅ: LEONARDO DICAPRIO, MERYL STREEP OG TIMOTHÉE CHALAMET SLUTTER SIG TIL STJERNESPÆKKET NETFLIX-KOMEDIE

Det vides endnu ikke, præcist hvad "X" præcist vil handle om, men der forventes en gyser i stil med det, instruktøren Ti West har lavet før. West stod blandt andet bag "The House of the Devil", "The Sacrament" og "The Inkeepers", som har budt på alt fra kult-gys, retro sataniske ofringer og spøgelsesfortællinger. Så det er ikke til at sige, hvor "X" vil befinde sig, men der er ikke tvivl om, at Ti West kender sit gys.

Filmen produces af det anerkendte distributions- og produktionsselskab A24. Foruden Kid Cudi medvirker Mia Goth ("High Life", "A Cure for Wellness") også.

Det vides endnu ikke, hvornår "X" får premiere.

Kommentarer

Rapperen Kid Cudi får hovedrolle i gyseren "X" af A24

  • ★★★0

    The House of the Devil var feee'

    Essal 3-11-20 09:33

  • 0

    Tror ikke jeg har set nogle af Ti Wests film, men med A24 bag, så skal den have en chance. De kører godt nok med klatten for tiden. 

    Nagash 3-11-20 18:47

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen