Ridley Scott: Der er mulighed for flere "Blade Runner"-film

På trods af sine 77 år ser det ikke ud til, at Ridley Scott har tænkt sig at ligge på den lade side foreløbig. Udover at have planer om ikke mindre end fire "Prometheus"-film fortæller instruktøren nu, at han også ser muligheder for flere "Blade Runner"-film.

I så fald skulle Ryan Gosling, der også medvirker i den kommende "Blade Runner 2", overtage hovedrollen i de efterfølgende film.

I et interview med Yahoo! bliver Scott spurgt, om han vil lave flere film i franchisen: "Alle andre gør det, så hvorfor ikke? Jeg elsker at arbejde. Franskmændene siger 'Arbejd for at leve', og jeg lever for at arbejde. Jeg er meget heldig at have et arbejde, jeg elsker."

Scott fortæller også, at Harrison Ford havde sine forbehold over for "Blade Runner 2", men da han først så manuskriptet, skulle han - i hvert fald ifølge Scott - have udtalt, at det var det bedste manuskript, han nogensinde havde set.

På det ofte tilbagevendende spørgsmål, om Harrison Fords Deckard er replikant, gentager Scott, at det er han selvfølgelig. Hvordan det så hænger sammen med, at Deckard vender tilbage i 2'eren, og replikanter ifølge den første film dør efter fire år, vil Scott ikke afsløre.

"Blade Runner 2" starter optagelser i sommeren 2016.

Kommentarer

Ridley Scott: Der er mulighed for flere "Blade Runner"-film

 • ★★★★★1

  "Hvordan det så hænger sammen med, at Deckard vender tilbage i 2'eren, og replikanter ifølge den første film dør efter fire år, vil Scott ikke afsløre."

  Time travel! :D 

  Lars! 2-10-15 09:28

 • ★★★★0

  Den nye Terminator film viser med al tydelighed, at man ikke behøver gøre sig tanker om kontinuitet mere :-)

  All out attack og fuck alt, hvad der er lavet af "regler" i tidligere film ;-) 

  Bruce 2-10-15 13:07

 • ★★0

  Nah, Bruce ... bare fordi 'Terminator Genesis' på en og samme tid nulstiller og genbruger alt hvad der skete i 1 og 2 (nu blot i en tam, uspændende og fantasiløs version og med de mindst skræmmende og mindst overbevisende skurke jeg længe har set), behøver man da ikke være negativ overfor filmen!

  BN 2-10-15 19:07

 • ★★★★0

  Genesis er et misforstået mesterværk. Om 10 år ville det være in at lave alle film helt uden logik. Bare vent. Jeg prøver stadig at finde ud af hvad filmen handlede om, så det er altid.........noget :)

  Babo 2-10-15 22:08

 • ★★★★0

  ..forstår intet nu?! Hvorfor skal 'Genu..Genys.. den nye - blandes ind i Blade Runner? 

  Hvis jeg husker korrekt; skal der da laves en hel del sequels, før vi kan sammenlik..samlej.. (go fredag;-P

  1 Blade Runner PT. 

  flere end 1 terminator (f.eks. i mit univers er der 2??!!)

  Gasivodo 3-10-15 10:13

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen