"Gladiator 2" får endelig en officiel titel

Og vi er altså hverken landet på "Gladia2r" eller "Maximus Overdrive"...

Den første trailer til Ridley Scotts længe ventede "Gladiator"-fortsættelse – som blev officielt annonceret tilbage i januar 2023 – er netop blevet vist under CinemaCon i USA, hvor biografejere fra hele verden præsenteres for eksklusive smugkig på de kommende måneders biograffilm.

Og mens vi menige dødelige må vente lidt endnu, før traileren lander på nettet, så kan vi i det mindste annoncere, at Scotts opfølger til "Gladiator" omsider har fået en officiel titel.

Og mens filmens navn ikke just er overrumplende original, så giver det under alle omstændigheder god mening, at det byder på romertal: "Gladiator II". Titlen blev afsløret på førnævnte CinemaCon, og du kan se billeder af filmens titellogo hos ScreenRant.

Læs også: Russell Crowe: Jeg bør f**king betales for alle de gange, jeg bliver spurgt om "Gladiator 2"!

Som tidligere rapporteret handler "Gladiator II" om Lucius, som er søn af kejserdatteren Lucilla, der blev spillet af danske Connie Nielsen i den første "Gladiator" – Moovy TV diskuterede en mulig "Gladiator"-fortsættelse med Nielsen tilbage i 2017, og Nielsen vender i øvrigt tilbage i "Gladiator II".

Lucius spilles af den Oscar-nominerede Paul Mescal ("Aftersun", "All of Us Strangers"), mens rollelisten også byder på navne som Denzel Washington, Pedro Pascal, Derek Jacobi og Joseph Quinn. Russell Crowe, som spillede den romerske general Maximus Decimus Meridius i den oprindelige "Gladiator", forventes ikke at dukke op i "Gladiator II", idet hans karakter døde til slut i etteren. Men vi udelukker naturligvis ikke, at han optræder i et flashback tilsat en god sjat de-aging.

Manuskriptet til "Gladiator II" er skrevet af David Scarpa, som tidligere har samarbejdet med Scott på thrilleren "All the Money in the World".

"Gladiator II" får dansk biografpremiere den 21. november, og vi satser på, at traileren udkommer meget snart.

Kommentarer

"Gladiator 2" får endelig en officiel titel

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen