Skrottet Batman-serie får nyt liv på Amazons streamingtjeneste

Nattens ridder vender alligevel tilbage til flimmerkassen.

Tilbage i august skrottede streamingtjenesten HBO Max pludselig den planlagte "Batman"-tegnefilmsserie "Batman: Caped Crusader".

Nu er der så imidlertid kommet gode nyheder til fans af den kappeklædte korsfarer: Amazon har nemlig overtaget serien og desuden bestilt hele to sæsoner af "Batman: Caped Crusader". 

Bruce Timm, der var en af hovedarkitekterne bag "Batman: The Animated Series", som bjergtog millioner af superheltefans mellem 1992 og 1995, er med om bord som executive producer.

Læs også: "The Batman"-fortsættelse får titel og premieredato

Ydermere er de prominente filmmagere J.J. Abrams ("Star Wars: The Rise of Skywalker") og Matt Reeves ("The Batman") også med som executive producers. D'herrer har tidligere samarbejdet på "Cloverfield"-franchisens forskellige kapitler.

"Batman: Caped Crusader" beskrives som en filmisk og noir-agtig føljeton, der dykker helt ned i sine kulørte karakterers respektive psykologier. 

Serien er altså nu sat til at udkomme på Amazon streamingtjeneste, Prime Video, men en udgivelsesdato er endnu ikke blevet annonceret. 

Kommentarer

Skrottet Batman-serie får nyt liv på Amazons streamingtjeneste

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen