Ny "Batman"-tegnefilmsserie på vej - se plakaten her!

Nattens ridder vender snart tilbage på flimmerkassen – og manden bag tegnefilmsserien fra 90erne er med om bord.

"Batman: The Animated Series" bjergtog millioner af superheltefans i alle aldre, da den oprindeligt prydede tv-sendefladen mellem 1992 og 1995 – inklusive herhjemme som et fast indslag under "Snurre Snups Søndagsklub".

Serien er blevet efterfulgt af en masse spin-offs i form af både animerede serier og film, og nu er endnu en på trapperne: "Batman: Caped Crusader".

Det bekræfter Deadline, som i øvrigt slår fast, at en af hovedarkitekterne bag den oprindelige serie (og de sidste 30 års animerede Batman-eventyr), Bruce Timm, er med om bord som executive producer.

Læs også: Fem til fredag: De fem bedste DC-film

Ydermere er de prominente filmmagere J.J. Abrams ("Star Wars: The Force Awakens") og Matt Reeves ("Abernes planet: Opgøret") også med som executive producers. D'herrer har tidligere samarbejdet på "Cloverfield"-franchisens forskellige kapitler.

Reeves er også netop nu ved at lægge sidste hånd på sin kommende live-action film om DC-superhelten: "The Batman", hvori Robert Pattinson spiller den kappeklædte helt.

"Batman: Caped Crusader" beskrives som en filmisk og noir-agtig føljeton, der vil dykke helt ned i sine kulørte karakterers respektive psykologier. Serien udkommer på streamingtjenesten HBO Max, men en udgivelsesdato er endnu ikke blevet annonceret. Plakaten kan til gengæld ses her:

Kommentarer

Ny "Batman"-tegnefilmsserie på vej - se plakaten her!

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen