Sofia Boutella får hovedrollen i Zack Snyders sci-fi-storfilm "Rebel Moon"

Den algeriske stjerne kendt fra "Star Trek Beyond" og "The Mummy" skal spille en slagkraftig helt, der sammensætter et intergalaktisk tæskehold.

Tilbage i juli kom det frem, at Zack Snyders næste projekt – før han kaster sig over toeren til "Army of the Dead" – bliver sci-fi-eventyret "Rebel Moon".

Og efter en langstrakt casting-proces har Snyder nu fundet filmens hovedrolleindehaver: 39-årige Sofia Boutella, som bl.a. har spillet heroisk rumvæsen i "Star Trek Beyond" og hårdtslående håndlanger i Matthew Vaughns "Kingsman: The Secret Service".

"Rebel Moon" udfolder sig i udkanten af Mælkevejen, hvor den tyranniske Balisarius angriber en fredfyldt koloni. En ung kvinde med en gådefuld fortid (Boutella) forsøger at sammensætte en hær af kampstærke krigere fra de nærtliggende planeter, som forhåbentlig kan besejre de onde kræfter.

Læs også: Titlen på Zack Snyders "Army of the Dead 2" afsløret

Snyders manuskript til "Rebel Moon" er faktisk en omskrevet version af det manus, han i sin tid skrev til en ny "Star Wars"-film, som aldrig blev sat i produktion.

Derudover er det tydeligt, at "Rebel Moon" er inspireret af Akira Kurosawas tidløse klassiker, "De syv samuraier", hvilket Snyder da også har anerkendt i tidligere interviews.

Optagelserne til "Red Moon" går efter sigende snart i gang, og filmen udkommer formentlig på Netflix tidligt i 2023. Og apropos interviews, så kan I herunder se Moovy TV's eksklusive video-interview med Zack Snyder – naturligvis i et forlænget Snyder Cut:

Kommentarer

Sofia Boutella får hovedrollen i Zack Snyders sci-fi-storfilm "Rebel Moon"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen