Star Wars: "Knights of the Old Republic" er måske på vej som film

Historien i Biowares klassiske videospil fra 2003 foregår flere tusind år før Star Wars-filmene.

En ny film baseret på det måske bedste Star Wars-videospil nogensinde er muligvis i støbeskeen. Det fortæller kilder tæt på projektet til BuzzFeed News.

Mange Star Wars-fans har længe drømt om at få en filmatisering af RPG-videospillet "Star Wars: Knights of the Old Republic" – også kendt som KOTOR – at se på det store lærred, hvilket altså nu ser ud til måske at blive en realitet.

Spillet foregår 4000 år før begivenhederne i Skywalker-sagaen og byder på en episk konflikt mellem de noble Jedier og de onde Sith-Lords– fyldt til randen med fascinerende karakterer, nye eksotiske planeter og plot-twists. Figurer som Darth Revan, Darth Malak og Bastila Shan er for længst blevet elskede kult-karakterer hos hardcore fans.

Det forlyder endvidere på rygtebørsen, at filmatiseringen allerede har en manuskriptforfatter i skikkelse af Laeta Kalogridis, der udover at have leveret drejebøgerne til "Shutter Island" og "Alita: Battle Angel", også har været producer på "Avatar".

Disney har ikke bekræftet rygtet, så intet er i skrivende stund officielt, men til gengæld er det ganske vist, at den næste Star Wars-film med titlen "The Rise of Skywalker" får biografpremiere 18. december.

Kommentarer

Star Wars: "Knights of the Old Republic" er måske på vej som film

 • ★★★0

  Tja, hvorfor ikke? Grundhistorien er klart bedre end i nogle af de nye film, og den burde kunne omsættes.

  Benway24-05-19 19:43

 • 0

  Den triologi glæder jeg mig som et lille barn til :)

  Geekalot24-05-19 20:01

 • ★★★★★0

  God idé at bevæge sig så langt væk som muligt fra Skywalker-sagaen. Det har været lidt af en hæmsko for de hidtidige fortællinger, og hvis rygterne taler sandt angående denne film, så kunne vi måske få er helt friskt indslag i Star Wars-universet.

  Kruse24-05-19 20:54

 • 0

  Så den hellere som serie frem for film. 

  PatrickJane26-05-19 11:15

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen