Super Mario får tunneltæsk i nyt klip fra Nintendo-filmen

Den hoppeglade blikkenslager er tydeligvis ikke en erfaren gamer. Endnu.

Vi har allerede fået to tempofyldte trailers til Illuminations kommende, kulørte filmatisering af Nintendos "Super Mario. Bros"-videospil, som kan ses hhv. her og her.

Og nu har Universal og Nintendo frigivet det første officielle klip fra animationsfilmen, som laves af selskabet bag "Grusomme mig"- og "Minions"-filmene.

Og hvis man bare kender lidt til de ikoniske videospil, så vil man genkende en masse rekvisitter, kulisser og figurer fra de klassiske konsolspil – herunder platformene i bevægelse, transparente tunneller og et helt særligt slot. Et enkelt antikvariat byder også på en masse muntre easter eggs.

Læs også: "Super Mario Bros.": Forlænget udgave af filmfloppet kan ses gratis online!

Rollelisten byder på store navne som Chris Pratt (Mario), Jack Black (Bowser), Anya Taylor Joy (prinsesse Peach), Charlie Day (Luigi), Seth Rogen (Donkey Kong) og Keegan-Michael Key (Toad).

"The Super Mario Bros. Movie" instrueres af makkerparret Michael Jelenic og Aaron Horvath ("Teen Titans Go!"), mens Matthew Fogel ("Minions: Historien om Gru", "LEGO filmen 2") har skrevet manuskriptet om alle de ikoniske spilfigurer.

"Super Mario Bros." springer ind i de danske biografsale den 6. april 2023, og den omtalte klip kan ses her:

Kommentarer

Super Mario får tunneltæsk i nyt klip fra Nintendo-filmen

 • ★★★★★1

  Som jeg nævnte da jeg så den med dig, håber den er andet end blot easter eggs og den også har historie, og det, ser meget ud til at være en fish out of water historie baseret på hans reaktion på tingene, så ja fingers crossed, det hvertfald nogle folk bag der kender matrialet.

  Og ja det ser og lyder dælme godt, elsker at de flyvende platformer nærmest blot er working hazzard, der bare venter på at ske.

  Og ja alle de genkendelige tema'er fra de mange spil, det bringe den rigtig følelse frem i mig, men men lad mig sige det mere enkelt, håber det ikke er en Space A Jam Legacy igen!

  Elwood12-12-22 13:11

 • 0

  Jeg er vild med det. Det ser godt ud!

  Sichlau12-12-22 21:49

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen