"Super Mario Bros.": Forlænget udgave af filmfloppet kan ses gratis online!

Nej, vi er ikke på svampe – en 20 minutter længere version af den notoriske Nintendo-filmatisering er nu tilgængelig kvit og frit!

Hvad gør man, hvis man får lov til at filmatisere et af gaming-historiens største sællerter? Nærmere bestemt "Super Mario Bros." – et hygsomt og herligt spil for hele familien, der bugner af melodisk musik, flotte farver og positivitet.

Jo, af uransagelig årsager så valgte folkene bag "Super Mario Bros."-filmen tilbage i 1993 at lave en dystopisk, dyster og dunkel sci-fi-film fyldt med slim, stripklubber, tortur og hjernevask. Jøsses!

Og mens Nintendo-filmen skildrede en mareridtsagtig, alternativ dimension, så var filmen angiveligt også et mareridt at arbejde på, idet manuskriptet konstant blev omskrevet under optagelserne, mens skuespillerne Bob Hoskins og John Leguizamo, som spillede blikkenslagerne Mario og Luigi, jævnligt drak sig fulde for at dulme smerten ved at arbejde på så ringe en film.

Læs også: "Super Mario Bros." på vej til det store lærred - igen

Alligevel har "Super Mario Bros."-filmen altså en fanskare, og flere af disse fans formåede i 2019 at optrevle et støvet vhs-bånd fyldt med slettede scener, som blev sakset fra biografudgaven af filmen, der floppede fælt for 28 år siden.

Således er der netop udgivet en 125 minutter lang version af "Super Mario Bros.", som tidligere varede "blot" 104 minutter. Og det bedste er, at denne udvidede udgave kan ses gratis online på The Internet Archive her.

Holdet bag nyudgivelsen håber på at kunne overtale Nintendo og filmmagerne til at udgive den forlængede version af "Super Mario Bros." i god kvalitet på Blu-ray og måske endda også i biografen.

Kommentarer

"Super Mario Bros.": Forlænget udgave af filmfloppet kan ses gratis online!

 • ★★★★★1

  Og efter det var videospilfilmatiseringer forbandet til evig tid. Det startede her! 

  Lars! 5-06-21 16:54

 • 1

  Jeg ved godt jeg nok tilhører mindretallet, MEN SÅ RINGE ER DEN ALTSÅ HELLER IKKE.

  jarlen 6-06-21 13:21

 • ★★★★★1

  Yeaaa så det tid til at swing your arms from side to side.

  Elwood 6-06-21 14:41

 • ★★★★1

  Så hellere en 'pirat'(tema)udgave af The Great Giana Sisters(1987) 

  Inspireret af C64 versionen selvfølgelig...

  Gasivodo 7-06-21 03:06

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen