"Troldmanden fra Oz"-spin-offen "Wicked" får ny premieredato

"Wicked" er en filmatisering af den succesfulde Broadway-musical af samme navn.

L. Frank Baums klassiske børnebøger om det magiske rige Oz er blevet nyfortolket et hav af gange i film, spil, bøger og musicals. Særligt filmklassikeren "Troldmanden fra Oz" fra 1939 og musicalen "Wicked" er succesrige eksempler. 

"Wicked" har i årevis gået sin sejrsgang på Broadway og i resten af verden, hvor over 60 mio. mennesker har oplevet den prisvindende musical på nært hold.

Netop "Wicked" bliver nu filmatiseret af manden bag "Crazy Rich Asians" og "In the Heights", Jon M. Chu

Historien fungerer som en prequel til den klassiske fantasy-fortælling om "Troldmanden fra Oz". Her finder vi angiveligt ud af, hvordan Glinda blev til Den Gode Heks, og Elphaba blev til The Wicked Witch. 

Læs også: "Troldmanden fra Oz" får et remake

Nu er det kommet frem, at første del af fortællingen med titlen "Wicked: Part One" udkommer i de amerikanske biografer den 27. november 2024 og formentlig nogenlunde samtidigt herhjemme. 

Rollelisten består af prominente navne som pop-ikonet Ariana Grande, Cynthia Erivo ("Pinocchio"), Michelle Yeoh ("Everything Everywhere All at Once") og Jeff Goldblum ("Jurassic World: Dominion"). 

Sidstnævnte skal som tidligere rapporteret spille selveste Troldmanden, mens Ariana Grande, Cynthia Erivo og Michelle Yeoh skal portrættere hhv. Glinda, Elphaba og Madame Morrible.

Det forventes, at "Wicked: Part Two" udkommer i slutningen af 2025. 

Kommentarer

"Troldmanden fra Oz"-spin-offen "Wicked" får ny premieredato

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen