5. sæson af "Cobra Kai" er allerede i kassen

Og 4. sæson har ikke engang haft premiere endnu!

Vi er blot halvanden uge fra nytårsaftensdag og – endnu vigtigere – premieren på 4. sæson af "Cobra Kai" på Netflix.

Den kulørte "Karate Kid"-spin-off er blevet en verdensomspændende kæmpesucces, som både har fornøjet fans af de klassiske familiefilm og en helt ny generation af yngre seere – ligesom serien både omhandler de aldrende helte (og skurke) fra karatefilmene og en helt ny gruppe unge kampsportselever.

Derfor er det ikke overraskende, at den succesfulde series produktionsmaskineri stadig knokler derudad, og at flere sæsoner og spin-offs er i støbeskeen – men det er måske lidt overraskende at høre, at optagelserne til seriens næste og 5. sæson allerede nu er i hus.

Læs også: "Karate Kid" bliver til en musical

Det bekræfter en af seriens skabere og producere, Jon Hurwitz, i et opslag på Twitter.

Vi ved selvfølgelig ikke endnu, hvordan sæson 4 slutter, eller hvornår sæson 5 lander på Netflix. Men eftersom de seneste sæsoner er udkommet omkring nytårsdag, er det ikke utænkeligt, at Dronningens nytårstale også overskygges af Johnny Lawrence og Daniel LaRusso næste år.

Vi ved dog, at 4. sæson byder på et gensyn med "Karate Kid III"-skurken Terry Silver, som allierer sig med den nye, nådesløse leder af Cobra Kai-dojoen: John Kreese. Den nyeste trailer til sæsonen kan ses her:

Kommentarer

5. sæson af "Cobra Kai" er allerede i kassen

 • ★★★★★1

  Det bliver så fedt d 31 december. Nøj, hvor jeg glæder mig til at se Johnny og Daniel mod Terry Silver. :) 

  NightHawk21-12-21 19:34

 • ★★0

  Det bliver så fedt d 31 december. Nøj, hvor jeg glæder mig til at se Johnny og Daniel mod Terry Silver. :) 

  Jeg havde et brændende ønske om Thomas Ian Griffith tilbage i franchisen, i rollen som Terry Silver i fjerde sæson. især mht tredje sæson hvorefter Kreese foretog det opkald hvor han bad om hjælp, som også sluttede med lidt af en cliffhanger.. Og tænk sig, endnu ét af mine, efterhånden, mange ønsker, går i opfyldelse. Så nu håber jeg på det ultimative showdown i fjerde sæson. Men fedt, at femte sæson er i hus.

  Ryder66621-12-21 20:02

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen