"Cobra Kai"-skabere pønser på sæson 6 og spin-offs

Den populære "Karate Kid"-spin-off forsvinder ikke fra sendefladen inden for nærmeste fremtid.

Mange øjenbryn blev hævet, da en tv-serie-fortsættelse til den klassiske familiefilm "Karate Kid" (1984) blev annonceret tilbage i 2017, og da det samtidigt kom frem, at serien, "Cobra Kai", ville blive overvejende humoristisk.

I dag er "Cobra Kai" en af verdens mest populære tv-serier. Dens 4. sæson udkommer engang i december, og for få uger siden fik sæson 5 også grønt lys af Netflix.

Der havde ellers længe floreret rygter om, at 4. sæson af "Cobra Kai" ville blive seriens sidste, men på Twitter afslører en af seriens skabere, Jon Hurwitz, at der er endnu mere "Cobra Kai" i støbeskeen. Meget mere.

Se også: "Cobra Kai": Første teaser til 4. sæson afslører "Karate Kid III"-skurks tilbagekomst

For det første erkender Hurwitz, at han og manuskriptforfatterne er ved at udtænke seriens slutning, men at den "forhåbentlig først optræder efter sæson 5."

Dernæst fastslår Hurwitz, at der faktisk er adskillige "Cobra Kai"-spin-offs på tegnebrættet. Og han fortæller, at nogle af dem er tættere på at gå i produktion end andre. Hurwitz vil dog ikke afsløre endnu, hvad eller hvem disse spin-offs handler om.

Skuespilleren Ralph Macchio, der spiller Daniel LaRusso i "Karate Kid"-filmene og "Cobra Kai", har tidligere sagt, at det naturligvis er vigtigt, at serien stopper, mens legen er god, men at han p.t. regner med, at serien får minimum 6 sæsoner.

"Cobra Kai" følger de gamle karaterivaler LaRusso og Johnny Lawrence, som tørnede sammen som teenagere i den oprindelige "Karate Kid" fra 1984, og som i nutiden stadig udveksler slag og spydigheder.

Kommentarer

"Cobra Kai"-skabere pønser på sæson 6 og spin-offs

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen