"Cobra Kai": Hilary Swank er klar på at gentage sin "Karate Kid"-rolle

Hun venter tilsyneladende bare på opkaldet fra Netflix...

Det spørgsmål, Hilary Swank bliver stillet oftest, er: Kommer du til at være med i "Cobra Kai"? Skuespillerinden antyder nu, at det er op til Netflix, om hun vil være at finde i en kommende sæson af den populære serie:

"Der er ingen, der har ringet! Men er det ikke virkelig spøjst, at det er det spørgsmål, jeg oftest får, og ingen har ringet til mig?"

Tidligere sæsoner har budt på et væld af velkendte ansigter fra "Karate Kid"-franchisen, herunder naturligvis Ralph Macchios Daniel LaRusso og William Zabkas Johnny Lawrence. Men indtil videre er der altså ikke blevet plads til Swank, der havde den hårdtslående hovedrolle i "The Next Karate Kid" fra 1994, hvor hun spillede over for Pat Moritas Mr. Miyagi.

Selv hvis Swank fik tilbuddet om at medvirke i en kommende sæson af "Cobra Kai", er det dog ikke sikkert, at hun ville have mulighed for at medvirke – i hvert fald ikke, hvis der skulle være tale om en karatefyldt rolle. Den 48-årige skuespillerinden fortæller nemlig til Good Morning America, at hun er gravid med tvillinger.

I 2020 spillede Hilary Swank hovedrollen i sci-fi-serien "Away" fra Netflix, der omhandlede fem astronauters rejse mod Mars. Serien, der kun fik en enkelt sæson, fik 4 stjerner her på Moovy.

Se også: Hele tre "Cobra Kai"-film er måske på vej

Kommentarer

"Cobra Kai": Hilary Swank er klar på at gentage sin "Karate Kid"-rolle

  • ★★★★★0

     Den 47-årige skuespillerinden fortæller nemlig til Good Morning America, at hun er gravid med tvillinger.

    Hun er faktisk 48.

    Som ikke gør det mindre vildt at hun venter tvillinger. 

    Lars!11-10-22 14:45

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen