Den næste sæson af "The White Lotus" rykker handlingen til Thailand

Fra penge på Hawaii og sex i Italien til Østens mystik i Thailand.

Meget tyder på, at HBO's prisbelønnede antologiserie, "The White Lotus", vil slå dørene op for en ny sæson på et nyt hotel et sted i Thailand.

I hvert fald peger kilder på, at seriens skaber, Mike White, for tiden er i gang med at afsøge egnede locations til den næste sæson, og at han netop finder sig i det asiatiske land. 

White har tidligere givet en række hints til, at handlingen vil udspille sig i Østen. Og hvor seriens første sæson fokuserede på penge, og seriens anden sæson handlede om sex, vil en tredje sæson tage udgangspunkt i døden og Østens religioner og spiritualitet. 

Læs også: "The Last of Us" får en sæson 2

"The White Lotus" har indtil videre været en stor succes for HBO. Seriens første sæson vandt 10 Emmy-priser. Og Jennifer Coolidge, der som den eneste skuespiller har været med i begge sæsoner, vandt tidligere i år en Golden Globe for sin præstation i rollen som Tanya McQuoid.

Produktionen på tredje sæson af "The White Lotus" er endnu ikke gået i gang, så vi ved endnu ikke, hvilke skuespillere der denne gang skal tjekke ind på luksushotellet.

Kommentarer

Den næste sæson af "The White Lotus" rykker handlingen til Thailand

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen