Elizabeth Banks vil gerne spille mordoffer i 3. sæson af "The White Lotus"

Den næste sæson af den prisbelønnede antologiserie udfolder sig i Thailand.

Mike Whites "The White Lotus" har vundet 10 Emmy-statuetter og (i skrivende stund) hele 75 andre priser, siden serien fik premiere på HBO i 2021 og øjeblikkeligt blev overdynget med ros af kritikerne.

Seriens to første sæsoner har udfoldet sig hhv. på Hawaii og i Italien, og i begge årgange har omdrejningspunktet været et The White Lotus-hotel, hvor både gæster og ansatte tørner sammen og oplever alt fra utroskab og klassekampe til hæmningsløs sex og drab.

Og på grund af seriens succes er det ikke overraskende, at mange prominente skuespillere higer efter en rolle i næste sæson af "The White Lotus" – det gælder bl.a. Elizabeth Banks ("The 40 Year Old Virgin", "Pitch Perfect"), som i talkshowet "Live With Kelly and Mark" forleden afslørede, at et mordoffer i "The White Lotus" simpelthen er hendes drømmerolle.

Læs også: Den næste sæson af "The White Lotus" rykker handlingen til Thailand

"Jeg vil så gerne myrdes i 'The White Lotus'," fastslog Banks og fortsatte: "Slå mig ihjel. Vær nu sød og slå mig ihjel. Men jeg ved ikke, hvordan vi får det til at ske..."

Pudsigt nok har Banks lige lagt stemme til en and i animationsfilmen "Langt fra andedammen" – originaltitel: "Migration" – hvis manuskript blev skrevet af netop "The White Lotus"-skaberen Mike White. På trods af sit flotte renommé i Hollywood har White i øvrigt en knap så velanset animationsfilm på CV'et som manuskriptforfatter: "Emoji Filmen".

Som sagt vil 3. sæson af "The White Lotus" udspille sig i Thailand, og nu hvor skuespillerstrejken er forbi, er White og HBO på jagt efter adskillige skuespillere. Natasha Rothwell, som spillede en massøse i 1. sæson, er den eneste fra de to forrige sæsoner, som dukker op i de nye afsnit.

White har tidligere udtalt om den næste sæson, som formentlig udkommer i 2025: "Det bliver 'The White Lotus' i overstørrelse. Sæsonen bliver længere, større og vildere. Jeg ved ikke, hvad andre folk kommer til at tænke, men jeg er vildt spændt."

Moovy TV interviewede forleden Banks om netop "Langt fra andedammen" – se det interview her:

Kommentarer

Elizabeth Banks vil gerne spille mordoffer i 3. sæson af "The White Lotus"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen