"Game of Thrones"-tegnefilmsserie på vej

Endnu en "Game of Thrones"-spin-off er i støbeskeen – endda en animeret en af slagsen.

Næsten to år efter, at det allersidste afsnit af HBO's "Game of Thrones" blev lanceret, er fantasy-franchisen for alvor ved at komme op i gear igen.

Næste år udkommer prequel-serien "House of the Dragon", og forleden kom det frem, at HBO også har givet grønt lys til spin-off-serien "Tales of Dunk and Egg". De to serier folder sig ud henholdsvis 300 og 90 år før begivenhederne i "Game of Thrones".

Læs også: "Game of Thrones"-skabere laver sci-fi-serie til Netflix

Og flere kilder bekræfter over for Variety, at HBO har endnu en spin-off i støbeskeen. Denne gang er der endda tale om en animeret serie.

Vi ved dog endnu ikke, hvad serien vil handle om, eller hvornår den vil udspille sig inden for George R.R. Martins storslåede fantasy-univers.

HBO har heller ikke hyret nogen stemmeskuespillere eller manuskriptforfattere endnu, men den animerede spin-off udkommer vel at mærke kun på HBO Max, hvilket ifølge Variety peger på, at HBO satser på at lave en masse "Game of Thrones"-indhold og fordele det ud over adskillige platforme for at styrke franchisens rækkevidde.

Kommentarer

"Game of Thrones"-tegnefilmsserie på vej

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen