Endnu en "Game of Thrones"-spin-off er på vej

"Tales of Dunk and Egg" vil folde sig ud 90 år før begivenhederne i "Game of Thrones".

Siden HBO's fantasy-succes "Game of Thrones" takkede af i 2019, har adskillige prequel-serier ligget på tegnebrættet. Flere af dem er dog også blevet kylet i papirkurven – inklusive en med Naomi Watts i hovedrollen.

Dog vil 2022 angiveligt byde på "House of the Dragon" med bl.a. "Doctor Who"-stjernen Matt Smith i front, og den føljeton vil udfolde sig omtrent 300 år før "Game of Thrones".

Men endnu en prequel-serie inden for fantasy-franchisen er nu landet i støbeskeen: "Tales of Dunk and Egg". Det bekræfter Variety.

Læs også: "Game of Thrones"-skabere laver sci-fi-serie til Netflix

Serien foregår ni årtier før begivenhederne i "Game of Thrones" og er baseret på forfatteren George R.R. Martins novelleserie "A Knight of the Seven Kingdoms", som består af novellerne "The Hedge Knight" (1998), "The Sworn Sword" (2003) og "The Mystery Knight" (2010).

I historierne følger man ridderen Ser Duncan the Tall (også kendt som "Dunk") og hans væbner: en ung Aegon V Targaryen, der her går under øgenavnet "Egg".

HBO har endnu ikke hyret nogen manuskriptforfattere til serien, og vi ved heller ikke, hvornår den udkommer.

Kommentarer

Endnu en "Game of Thrones"-spin-off er på vej

 • 1

  Kan ikke lade være med at tænke, at hypen om Game of Thrones, og samtlige spin-offs, blev totalt slagtet af den sidste sæson. Siden afslutningen af serien har jeg kun hørt GoT omtalt, når der blev snakket om hvor elendig, at sidste sæson var.

  Men det er da imponerende, hvis HBO er i stand til at genoplive hypen med de nye serier.

  steadi22-01-21 14:47

 • ★★★0

  Jeg tror på det, især fordi der er andre folk bag de her projekter. Jeg håber lidt at de går tilbage, som med de første sæsoner med Game of thrones, og tager den tid det skal tage for at opbygge historien og karaktererne, så det ikke bliver for flyvsk og forhastet. 

  MOVIE100022-01-21 15:02

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen