Hulk og She-Hulk angribes af rumvæsner i nyt klip fra Marvels "She-Hulk: Attorney at Law"

MCU-serien om Hulks grønne superkusine får streaming-premiere på torsdag.

Nu er der blot en lille uges tid til streaming-premieren på Marvel Studios' efterhånden ottende MCU-serie: "She-Hulk: Attorney at Law".

Som titlen antyder, så bliver serien et mix af retssalsdrama og klassisk Marvel-action, som følger Bruce 'Hulk' Banners kusine, Jennifer Walters, som efter et uheld får en smule af sin superfætters blod i kroppen og dernæst forvandler sig til et superstærkt, mørkegrønt monstrum.

Og netop dén ulykke har Marvel frigivet et smugkig på i form af det nedenstående klip.

Se også: Hulk underviser sin super-kusine i nyt muntert klip fra "She-Hulk: Attorney at Law"

Hulk (spillet af Mark Ruffalo) er i øvrigt ikke den eneste Marvel-kending, der dukker op i den nye MCU-serie – som tidligere trailers har vist, så byder serien også på gensyn med bl.a. Tim Roth i rollen som "The Incredible Hulk"-skurken Abomination, Benedict Wong i rollen som troldmanden Wong og Charlie Cox i rollen som Daredevil, der ligesom She-Hulk veksler mellem at agere advokat og superhelt.

She-Hulk/Jennifer Walters spilles af Tatiana Maslany ("Perry Mason"), mens hovedparten af sæsonens 9 afsnit er instrueret af den garvede komedieinstruktør Kat Coiro ("It's Always Sunny in Philadelphia", "Modern Family").

Seriens premieredato blev for nylig rykket fra 17. august til 18. august, og du kan i øvrigt se frem til Moovy TV's interviews med flere af seriens skabere – inklusive den Emmy-belønnede manuskriptforfatter Jessica Gao ("Rick and Morty"). Det omtale klip kan ses her:

Kommentarer

Hulk og She-Hulk angribes af rumvæsner i nyt klip fra Marvels "She-Hulk: Attorney at Law"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen