Liam Neeson er frisk på at gentage rollen som Qui-Gon Jinn i miniserien om Obi-Wan Kenobi

Den garvede actionstjerne er klar til at blive genforenet med Ewan McGregor, hvis Lucasfilms Kathleen Kennedy ringer...

I 1999 optråde Liam Neeson i George Lucas' "Star Wars: Episode I - Den usynlige fjende" i rollen som Obi-Wan Kenobis noble jedi-læremester, Qui-Gon Jinn.

Som bekendt led den vise Qui-Gon en krank skæbne i mødet med en vis Darth Maul, hvorfor han ikke medvirkede på biograflærredet i Episode II og III.

Mange "Star Wars"-fans har i årenes løb drømt om, at Liam Neeson en dag gør comeback i rollen som jedi-mesteren med grønt lyssværd, og på et spørgsmål fra Collider om, hvorvidt skuespilleren er frisk på at vende tilbage til den fjerne galakse i den kommende miniserie om Obi-Wan Kenobi, lyder Neesons svar: "Absolut, det vil jeg være klar på, ja".

Læs også: Officielt: Hayden Christensen vender tilbage som Darth Vader i Obi-Wan-serien

Actionstjernen har dog ikke fået konkrete henvendelser fra Lucasfilm, og med Qui-Gons skæbne in mente må man formode, at karakterens eventuelle comeback i serien om Obi-Wan vil bestå af flashback-scener – med mindre Jinn nu optræder som force ghost i mødet med sin gamle elev. 

Under alle omstændigheder vender Ewan McGregor tilbage i rollen som Kenobi, mens det ligeledes er kommet frem, at Hayden Christensen også gør comeback som selveste mørkets fyrste, Darth Vader.

"Obi-Wan Kenobi" udspiller sig 10 år efter "Star Wars: Episode III - Sith-fyrsternes hævn", og miniserien udkommer på Disney+.

Kommentarer

Liam Neeson er frisk på at gentage rollen som Qui-Gon Jinn i miniserien om Obi-Wan Kenobi

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen