Marvel-serien "Moon Knight" har fundet sin instruktør

Efter at have hyret Oscar Isaac til at spille hovedrollen har Marvel også fundet den rette person til instruktørstolen.

Forleden rapporterede vi her på Moovy, at Oscar Isaac ("Star Wars: The Rise of Skywalker") var i forhandlinger med Marvel om titelrollen i selskabets kommende Disney+-serie "Moon Knight".

Og nu har Marvel og deres ejere hos Disney angiveligt fundet den filmmager, som skal instruere seriens første sæson: Mohamed Diab.

Den ægyptiske instruktør har bl.a. den Cannes-nominerede thriller "Eshtebak" og det prisbelønnede drama "678" på samvittigheden. Men i Hollywood-sammenhæng er Diab relativt ukendt.

Læs også: Samuel L. Jacksons Nick Fury vender tilbage i kommende serie på Disney+

Det er dog interessant, at Diab er samme nationalitet som Marvel-seriens helt. Det forventes, at "Moon Knight"-seriens første sæson vil bestå af seks afsnit, som alle laves af Diab.

Bag Moon Knight-karakteren gemmer sig elitesoldaten Marc Spector, der begynder at bekæmpe kriminalitet, efter at han er blevet besat af den ægyptiske månegud Khonshu.

"Moon Knight" er en af mange superhelteserier, som forventes at få premiere næste år på Disney+, hvor blandt andet "WandaVision", en serie om She-Hulk og ikke mindst en føljeton om antihelten Loke også er på vej.

Kommentarer

Marvel-serien "Moon Knight" har fundet sin instruktør

  • ★★★★★★0

    "Det er dog interessant, at Diab er samme nationalitet som Marvel-seriens helt."

    Ja, det er næppe helt tilfældigt. MCU er dog ikke nervøse for at hente en overraskende instruktør ind, og der er utvivlsomt så mange omkring ham - at det næppe går helt galt. Det kunne sagtens give lidt mere kant, end den sædvanlige metervare.

    Wayne30-10-20 09:20

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen