"Willow"-serien har fået ny instruktør - igen!

Det er anden gang, at Disneys kommende fantasy-serie skifter instruktør.

Jonathan Entwistle ("The End of the F***ing World") er ifølge Deadline ikke længere om bord som instruktør på Disneys kommende "Willow"-serie.

Han er blevet erstattet af Stephen Woolfenden ("Outlander"), som står bag kameraet på de to første episoder af fortsættelsen til George Lucas og Ron Howards fantasy-kultklassiker fra 1988.

Det er således anden gang, at den meget imødesete serie skifter instruktør. Jonathan Entwistle overtog nemlig tøjlerne efter den oprindelige instruktør, Jon M. Chu ("Crazy Rich Asians"), der som tidligere rapporteret måtte forlade projektet i utide.

Læs også: "Crazy Rich Asians"-instruktør står bag filmatiseringen af musical-hittet "Wicked"

Det nye skift skyldes angiveligt, at en af "Willow"-seriens hovedkarakterer er blevet gen-castet, hvilket fik produktionens tidsplan til at skride. Det konfliktede i sidste ende med Entwistles arbejde på Apple TV+-serien "Hello Tomorrow".

Den nye "Willow"-serie foregår mange år efter begivenhederne i den originale film og byder på et forhåbentligt herligt gensyn med Warwick Davis i glansrollen som troldmanden Willow Ufgood.

Den endnu unavngivne serie får efter planen premiere på Disney+ engang næste år

Kommentarer

"Willow"-serien har fået ny instruktør - igen!

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen