Zack Snyder vil gerne instruere en "Rick and Morty"-film

Der florerer rygter om, at en film baseret på den populære og skrupskøre tegnefilmsserie er på vej – og Snyder er klar på at skrue den sammen.

Den farverige og fuldkommen forrykte animationsserie "Rick and Morty" har oparbejdet en enorm fanskare siden seriens tv-premiere i 2013, og for et par uger siden kom seriens 5. sæson ud af starthullerne.

I serien følger man den lille, neurotiske dreng Morty og hans mindst lige så neurotiske bedstefar, den gale og geniale videnskabsmand Rick, som rejser gennem tid og rum.

Og i sidste uge kom det frem, at en "Rick and Morty"-film muligvis er på tegnebrættet. Det rapporterer Movieweb, som derudover konstaterer, at den kontroversielle instruktør Zack Snyder er frisk på opgaven.

Læs også: Belgisk skuespiller var Zack Snyders favorit til rollen som Batman, hvis Ben Affleck havde sagt nej

Snyder er kendt for at lave overvejende dystre og alvorlige film som "Justice League", "Batman v Superman: Dawn of Justice" og "Army of the Dead", men da Snyder for nylig blev adspurgt, om han havde mod på at lave en komedie, svarede han, at det i så fald skulle være en potentiel "Rick and Morty"-film:

Snyder fastslår i selvsamme interview, at han er vild med animation (han instruerede selv 3D-animationsfilmen "Legenden om Vogterne: Uglerne fra Ga'Hoole" tilbage i 2010), og at han ser serien sammen med sine børn.

Hvis Snyder kaster sig over et "Rick and Morty"-projekt, bliver det næppe inden for nærmeste fremtid. "Rick and Morty"-produceren Scott Marder udtalte for nylig, at det nærmest er stensikkert, at en "Rick and Morty"-film vil blive lavet, men at den ikke går i produktion lige foreløbigt.

Herunder kan I se Moovy TV's eksklusive videointerview med Snyder om hans Netflix-zombiefilm "Army of the Dead" – naturligvis i en forlænget Snyder Cut-udgave:

Kommentarer

Zack Snyder vil gerne instruere en "Rick and Morty"-film

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen