I går stod den på KFC - Korean Fried Chicken
første gang jeg prøvede at lave det men bestemt ikke sidste
Kylligebryst, delt ved den tykkeste 1/3, 1/3 blev flækket og al kyllingen blev banket så de var lige tykke, vendt i mel vendt i æg, vendt i panko, vendt i varm olie til det var lækker gyldent.
sovsen var lavet nogle timer før af
- 3spsk ketchup
- 2spsk gochujang
- 4spsk honning
- 2spsk soja
- 1spsk sesam olie
- 1 jumbohvidløg, knust
- 1 spsk ingefær, knust
Det fik så lov at står og simre 30min, lige før brug blev det varmet i microen og fik 5spsk sesam frø
Kødet blev dyppet i sovsen og dryssen med fint snittet forårs løg
Tilbehøret, en asiatisk slaw, dressingen var soja, mirin, sukker, sesam olie. fyldet var det klassiske + bønnespire.
Det er måske det lækreste mad jeg har lavet i et år