Forum - Forum-tråd: Madtråden

Madtråden

  • ★★★★★★0

    Var lige op Okkels efter en gave til svigerfar, men måtte jo lige smage på varerne, så fik en med chokolade og en med Ferro Rochette. Kunne have ædt en liter... Af hver...

    davenport24-07-23 15:45

  • ★★★★★★0

    Min storebror og hans familie kommer til brunch i morgen.


    Det bliver sådan rimelig klassisk:

    Æg, pølser, Bacon

    Honningmelonspyd med serrano, mozarella og frisk basilikum

    Pandekager

    Ost og marmelader

    Og så laver jeg en cocotte med kartofler og asparges.

    Guldager25-07-23 19:09

  • ★★★0

    I aften enten kyllingeburgere eller pastaskruer med Bacontern og pizzasauce

    Ryder66625-07-23 19:29

  • ★★★★★★0

    Vi har svigerne på besøg, så jeg lavede kyllingbrystfilet marineret i hvidløgsolie og soya, nyopgravede kartofler med smør, sukkerærter, løgtoppe og rødløg, og en ordentlig skål salat med drivhusgrønt.

    davenport25-07-23 19:32

  • ★★★0

    Har lige spist en stor portion pastaskruer med svitsede Bacontern og pizzasauce.

    Koger først pasta hvorefter jeg kommer den færdigkogte pasta op på en dyb tallerken og svitser derefter bacontern og hælder pizzasauce henover bacontern mens jeg rør i gryden.

    Når det er færdigt hælder jeg den færdige sauce på pastaskruerne og giver den 3 minutter i mikroovnen så saucen sætter sig og bliver mere fast og knap så flydende.

    Det er en sikker vinder hver gang...mums, siger jeg bare!!!

    Ryder66625-07-23 21:30

  • ★★★★★★0

    Bliver din pasta så ikke kold, hvis du hælder den op før du steger Bacon? (Har du kun ét blus?) 

    Her står den på pitabrød med kebab. Har drivhusagurker og hjertesalat, så tror jeg holder den nem og enkel. Skal nok lige have lavet en chiliolie, men ellers er det jo ikke noget der tager nogen tid at smække sammen. 

    davenport26-07-23 16:27

  • ★★★0

    Bliver din pasta så ikke kold, hvis du hælder den op før du steger Bacon? (Har du kun ét blus?) 

    Her står den på pitabrød med kebab. Har drivhusagurker og hjertesalat, så tror jeg holder den nem og enkel. Skal nok lige have lavet en chiliolie, men ellers er det jo ikke noget der tager nogen tid at smække sammen. 

    Jo, pastaen når at blive lidt kold...netop en af grundene til at jeg giver det noget ekstra varme i mikroovnen. Derudover har jeg et meget lille komfur hvor jeg typisk kun bruger ét blus 

    Ryder66626-07-23 16:47

  • ★★★0

    Bliver din pasta så ikke kold, hvis du hælder den op før du steger Bacon? (Har du kun ét blus?) 

    Her står den på pitabrød med kebab. Har drivhusagurker og hjertesalat, så tror jeg holder den nem og enkel. Skal nok lige have lavet en chiliolie, men ellers er det jo ikke noget der tager nogen tid at smække sammen. 

    Det fik jeg også den anden dag. Bager du selv dine pitabrød? Synes altid de er for små til alt det fyld jeg gerne vil komme i. 

    Aranyhajú Nyárszépe26-07-23 17:16

  • ★★★★★★0

    Nej, de er købte. Men hedder noget med Jumbo, så de er nok lidt større. Men jeg spiser det helst ikke, da mit blodsukker simpelthen ikke kan følge med lige netop den brødtype. Men jeg plejer at ligge brødet på en tallerken, og så læsse alt fyldet ovenpå, og så bare æde det med kniv og gaffel (som andre civiliserede mennesker!!) (Spiser sjældent med fingrene) 

    davenport26-07-23 17:41

  • ★★★0

    Havde rester fra igår, så det blev dagens menu.

    Ryder66626-07-23 19:17

  • ★★0

    I går stod den på squash, gulerødder, porre, hvidløg, blomkål, og rødpeber, bagt med smør og fløde. Anita stegte for noget tid siden et ordenligt læs frikadeller, som blev frosset ned i portions mængder, så vi fik en pose af dem til. 

    Der er kommet godt gang i vores have så i aften skal vi have noget mere med squash.

    Vores drivhus hamre i øjeblikket agurker ud, så til frokost skal jeg have så mange skole agurker som jeg kan spise.

    HelmerJ27-07-23 06:58

  • ★★★★★★0

    Kan du ikke tage et par billeder, hvor du bider af agurken?

    davenport27-07-23 08:44

  • ★★★0

    Nej, de er købte. Men hedder noget med Jumbo, så de er nok lidt større. Men jeg spiser det helst ikke, da mit blodsukker simpelthen ikke kan følge med lige netop den brødtype. Men jeg plejer at ligge brødet på en tallerken, og så læsse alt fyldet ovenpå, og så bare æde det med kniv og gaffel (som andre civiliserede mennesker!!) (Spiser sjældent med fingrene) 

    Ja, hvidt brød bør man jo vælge fra når det er muligt. Mon ikke det bliver bedre, hvis du kan finde en fuldkornsudgave?

    Aranyhajú Nyárszépe27-07-23 12:49

  • ★★★★★★0

    Det var fuldkorn, dem her. Men spiste dem ikke. Gad ikke sidde oppe den halve nat med for højt BS.

    davenport27-07-23 23:57

  • ★★★★★★0

    Vi passede en bette fra igår, så lavede lige en brunch klar til han blev hentet. ½ kg. Bacon, skramlede æg, pølser, beans, bagte tomater med forårsløg og toast. Det var hvad jeg lige havde hjemme, da det blev ret spontant. Men det blev lækkert. 

    davenport29-07-23 11:13

  • ★★★0

    Har sådan en chili con carne blanding fra Rema liggende i fryseren. Nu vil jeg have den væk, så det står det på i dag. Dertil creme fraise og salat. Har ikke spist slik og kager i månedsvis. Den sunde snack i aften bliver nye ærter. Det er også hyggeligt med det pillearbejde der er med at få dem ud af bælgen.

    Aranyhajú Nyárszépe29-07-23 11:43

  • ★★★★★★0

    Skært eller hakket kød?

    davenport29-07-23 11:56

  • ★★★0

    Fandt noget Hakket oksekød i netto, der var nedsat på grund af datoen.

    Aranyhajú Nyárszépe29-07-23 13:04

  • ★★★0

    Jeg må nok udskyde projektet. Havde vandskade i nat og der har været en håndværker oppe ved min overbo og rode rundt med det. Men nu ligner det at han er kørt hjem uden at åbne for vandet igen. Så bliver nok nød til at finde på noget der ikke kræver vand at tilberede (kan jo heller ikke vaske op).

    Aranyhajú Nyárszépe29-07-23 16:15

  • ★★★★★★0

    Lægen anbefaler: cornflakes ;D

    davenport29-07-23 16:29

  • ★★★★★★0

    Har lige hevet en hel kylling ud af ovnen. Har kogt en grydefuld nye kartofler, lavet en brun kyllingesovs og frembrunget en hjemmerørt agurkesalat på hvid eddike og en smule chili. Det dufter ligesom hjemme ved farmor en søndag middag i november...

    davenport29-07-23 17:57

  • ★★★0

    Jeg endte så med at lave en af mine guilty plessures, når det skal være usundt. Frysepizza (kebab) med cocktailpølser og goudaost. Har stadig ikke vand, men går i kælderen og fylder flasker op, så i dag får jeg lavet den Chili Con Carne.

    Aranyhajú Nyárszépe30-07-23 14:00

  • ★★★1

    Menuen står på de sidste kyllingeburgere, inden længe...

    Ryder66630-07-23 21:09

  • ★★★★★★0

    Jeg er ved at lave forloren hare, men fordi det er så lækkert, kom jeg til at lave 3 liter sovs. Nå, det glider jo nok ned...

    davenport31-07-23 17:46

  • ★★★0

    Natmad i form af Curry wurst færdigret fra Steff Houlberg, købte lige de tre sidste retter Coop365 havde på lager. Så nu går der nok lang tid før de kan købes igen. Men de er mega mums, og der er ikke sparet på kødet i dem. En enkelt portion er nok til et helt måltid...

    Ryder66631-07-23 22:59

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen