Forum - Forum-tråd: Madtråden

Madtråden

  • ★★0

    Er det ikke den der også går under bigmac taco?

    HelmerJ10-04-24 06:47

  • ★★★0

    Er det ikke den der også går under bigmac taco?

    Det skulle man tro ja, jeg vil anbefale man bruger en kagerulle til at rulle kødet på. Så er de nemmere at bøje efterfølgende.

    Det smager virkelig godt, og kontra en burger, er der meget mere kødsmag her :)

    MadMartigan10-04-24 07:28

  • ★★0

    Brunkål med kålpølser og røget ribbensteg i aften og rester i morgen

    Fredag kommer den nok til at stå på en lamkølle er lidt i tvivl om jeg skal lave den klassisk med rosmarin og hvidløg eller marokkansk inspireret i stegeso 

    HelmerJ10-04-24 09:55

  • ★★★★★★0

    Mørbradgryde med kartoffel/gulerodsmos. Det smagte sgu udmærket. Lavede det i min cauldron, så det var en ordentlig portion. 

    davenport10-04-24 18:20

  • ★★★1

    Købte lige en æske Spangsberg flødeboller med lakridsuglesmag . Ikke lige min kop te, så de 30kr en æske kostede, var en dyr misfornøjelse, eftersom jeg kun spiste en enkelt...!

    Ryder66610-04-24 18:27

  • ★★★0

    Mørbradgryde med kartoffel/gulerodsmos. Det smagte sgu udmærket. Lavede det i min cauldron, så det var en ordentlig portion. 

    Uden fløde går jeg ud fra? 

    Aranyhajú Nyárszépe10-04-24 18:34

  • ★★★★★★0

    Ja, erstatningsfløde. Det blev ikke 100%, men tæt nok på til, at det nok bare var mig, der lagde mærke til noget.

    davenport10-04-24 18:37

  • ★★★★0

    Den nye grill er ankommet, men jeg skal have fundet nogen, der vil aftage den gamle inden jeg kan få den nye sat op. Jeg regner med at smide den på marketplace/dba til 5-700kr (det er en grill til 6-7000kr med tilbehør for 1000-1500kr, så mon ikke nogen hopper på det med det samme, selvom den trænger til en virkelig kærlig hånd).

    dyg10-04-24 19:44

  • ★★★0

    I aften står den bare på tyndskårede pomfritter krydret med lidt salt og ketchup og remoulade som dip..

    Ryder66610-04-24 21:58

  • ★★★★★★0

    Vi spiser rester fra igår, men med spaghetti, der er glutenfri fra Lidl. Jeg er lidt spændt på, hvordan det påvirker mit blodsukker, da det er baseret på majsmel, og som efter min erfaring, er endnu værre end hvede. Nu tager vi lige en test på det. Det er jo ikke noget man dør af, bare et forsøg. Kæft et cirkus med alt det her stillen om... 

    davenport11-04-24 18:07

  • ★★0

    Det blev marokkansk lam, har udbenet en lammekølle og skåret den ti store tern

    piskeriset.dk/marokkansk-lam-i-tagine/

    Jeg fortog lidt justeringer

    • Doublede hele opskriften (undtagen kanel) for at det passer til min kødmængde
    • Cayennepeber er undladt, vi får styrkesvage gæster
    • Sort kardemomme er tilføjet 

    HelmerJ12-04-24 08:59

  • ★★★★★★0

    Jeg har faktisk en tagine...men jeg tror ikke, at den gør noget anderledes end en stegeso. Men den er pæn!

    Guldager12-04-24 10:24

  • ★★★0

    Ja, erstatningsfløde. Det blev ikke 100%, men tæt nok på til, at det nok bare var mig, der lagde mærke til noget.

    Jeg synes også det går an. Har dog svært ved at finde en erstatning for bacon. Den fedtreducerede de har i Rema synes jeg ikke smager af så meget. Når jeg laver min famøse bondeomelet, plejer jeg at bruge hamborgryg i stedet.

    Aranyhajú Nyárszépe12-04-24 13:24

  • ★★★★★★0

    Ja, det ved jeg. Synes nu at man godt kan bruge Bacon. Man behøver jo ikke overdrive (hver gang...) Man smelter jo også fedtet fra ved stegningen.

    davenport12-04-24 13:38

  • ★★★0

    Jeg er på vej i Brugsen efter Rosenkål på frost. Det er det eneste sted i byen jeg kan få det. Underligt at et varehus som Føtex ikke har sådan noget. Laver mig en karbonade og der vil jeg have Rosenkål til.

    Ja, det ved jeg. Synes nu at man godt kan bruge Bacon. Man behøver jo ikke overdrive (hver gang...) Man smelter jo også fedtet fra ved stegningen.

    Der går jo sport i at live sundt, men bruger lidt af det en gang i mellem.

    Aranyhajú Nyárszépe12-04-24 14:48

  • ★★★★★★0

    Jeg spiser det ude i skuret, hvor ingen kan se hvad jeg laver!

    Og mere Bacon:

    Vi skal have Brændende Kærlighed til aften. Kommer lige i tanke om, at jeg skal have syltet rødbeder... Vi ses...

    davenport12-04-24 15:26

  • ★★★★0

    Jeg er på vej i Brugsen efter Rosenkål på frost

    Hvorfor ikke købe dem friske? De koster ikke alverden.

    dyg12-04-24 15:47

  • ★★★0

    Hvorfor ikke købe dem friske? De koster ikke alverden.

    Det er for besværligt.

    Aranyhajú Nyárszépe12-04-24 15:55

  • ★★★★★★0

    Alt det tøen op... Der er bare ikke nogen nemme dage! 

    davenport12-04-24 17:20

  • ★★★★★★0

    Svigermor står for maden i aften.

    Vi er i sommerhus. Hun har fyldt en mørbrad, men har købt pose-flødekartofler til. Og jeg synes, at sådan noget er megaklamt. Nu spiser jeg det selvfølgelig, og brokker mig til Pia senere, men det bliver ikke en rar oplevelse.

    Guldager12-04-24 17:33

  • ★★★★★★0

    Hvis det er fra Peka, kan det faktisk være tålelig. Man kan uppe dem med en håndfuld rød peber og oregano, men så må du lige vente på, at svigermor skal på lokum :D 

    davenport12-04-24 18:04

  • ★★★★★★0

    Hvis det er fra Peka, kan det faktisk være tålelig. Man kan uppe dem med en håndfuld rød peber og oregano, men så må du lige vente på, at svigermor skal på lokum :D 

    Det går nok...den får trods alt nok for lang tid i ovnen, så den ikke smager af noget alligevel...den er fra coop365.

    Er der for i øvrigt nogen, der har en bagemaskine? Overvejer at købe en, hvor man kan smide ingredienser ned om aftenen, og så er der brød om morgenen.

    Guldager12-04-24 18:11

  • ★★★0

    Synes også godt de der flødekartofler kan spises, men hvis jeg havde gæster, ville jeg nok bestræbe mig på at lave tingene fra bunden.

    Aranyhajú Nyárszépe12-04-24 18:29

  • ★★★★★★0

    Købte en bagemaskine for mange år siden. Den brændte sammen en nat, og det er egentlig heldigt at vi er her endnu. Synes det er lidt overkill, ift. det at bare bage et brød man kører på den maskine man har i forvejen. 

    For helvede, Allan. Du har jo ikke plads til flere maskiner! Kan din termomixer da ikke bage for dig?? :D 

    davenport12-04-24 19:36

  • ★★★★★★0

    Tjo, den kan jo ælte. Så en brødmaskine er måske spild...

    Guldager12-04-24 19:44

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen