Trailer: Christian Bale jager en morder i 1830’ernes New York i første isnende teaser til "The Pale Blue Eye"

Bale spiller en detektiv, som sammen med en ung Edgar Allan Poe forsøger at løse en gruopvækkende mordgåde.

For tredje gang – ovenpå thrilleren "Out of the Furnace" og westernfilmen "Hostiles" – har skuespilleren Christian Bale og instruktøren Scott Cooper samarbejdet på et projekt, og nu har Netflix netop udgivet den første stemningsfulde teaser til d'herrers tredje fællesopus: "The Pale Blue Eye".

Ud over de førnævnte film har Cooper også lavet bl.a. gangsterdramaet "Black Mass", som Moovy TV interviewede Cooper om tilbage i 2015:

Se også: Moovy TV møder instruktøren bag "Black Mass"

"The Pale Blue Eye" udspiller sig i år 1830. Bale spiller en garvet detektiv, der efterforsker en række mord på et amerikansk militærakademi. Han assisteres af en ung kadet: selveste Edgar Allan Poe.

Poe er en af USA's største forfattere gennem tiderne, og med garvede kapaciteter som Bale og Cooper om bord har Netflix tydeligvis følt, at d'herrer har et stærkt projekt i støbeskeen – for streamingtjenesten betalte sidste år 55 mio. dollars (godt 400 mio. kroner) for at få lov til at udgive filmen.

Cooper har både instrueret og skrevet manuskriptet til "The Pale Blue Eye", som er baseret på Louis Bayards roman af samme navn. Poe spilles af Harry Melling, som spillede Dudley Dursley i flere "Harry Potter"-film, mens også Gillian Anderson, Charlotte Gainsbourg, Robert Duvall, Timothy Spall og Toby Jones pryder filmens stjernebesatte rolleliste.

"The Pale Blue Eye" lander i udvalgte biografer i december og udkommer dernæst på Netflix den 6. januar 2023. Teaseren kan ses her:

Kommentarer

Christian Bale jager en morder i 1830’ernes New York i første isnende teaser til "The Pale Blue Eye"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen