Trailer: En velociraptor er på fri fod i traileren til "Claw"

"Jurassic Park" ringede. De vil gerne have deres skrottede optagelser tilbage.

Optagelserne til "Jurassic World: Dominion" er gået i gang igen, og mens vi venter, skal vi så åbenbart beriges med den ene underlige dinofilm efter den anden.

For nylig fik vi traileren til den rædselsfulde Ebola Rex, hvor en syg tyrannosaurus spredte skræk og rædsel (måske mest over de elendige effekter), og denne gang er det så en anden dino-kendis, der skal trækkes igennem b-films-møllen i filmen "Claw" – nemlig en raptor. En rigtig dårlig animeret en af slagsen.

I filmen er to venner fanget i en øde spøgelsesby, hvor de skal overleve natten, alt imens de jages af en undsluppen raptor.

Det meste af traileren består af klip af en dino, der ligner noget fra skraldespanden hos grafikholdet på "Jurassic Park". Faktisk ligner alle scenerne mistænkeligt meget noget, man har set før, blot af en lidt anden kaliber.

Hvis du absolut ikke kan få nok af dinosaurer, men alligevel vil se noget andet end "Jurassic Park", så er "Claw" måske noget for dig. Filmen burde i hvert fald kunne findes på en streamingtjeneste eller i en brændende container i løbet af 2020.

Traileren kan ses her:

Kommentarer

En velociraptor er på fri fod i traileren til "Claw"

  • 1

    Grafik-dinoen er så ringe, at de har æret nødt til at lave stroposkop effekt (det der lysglimt noget) ..  det er da nyt 

    Ronni Pedersen19-08-20 21:41

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen