Var det noget med at lugte af grøntsag? "Attack of the Killer Tomatoes!" lancerer en parfume

Listen af produkter, som du ikke anede, du ikke kunne leve uden, er lige blevet endnu længere.

Ovre i afdelingen for det mere kuriøse merchandise finder vi nu en aromatisk hyldest til én af senhalvfjerdsernes mange bizarre b-film.

Den Austin-baserede duftvirksomhed Xyrena har nemlig lanceret en parfume inspireret af filmen "Attack of the Killer Tomatoes!". 

Læs også: Stearinlys, der dufter af Gwyneth Paltrows vagina, blev lynhurtigt udsolgt

Ifølge Xyrena så udspringer idéen fra tomatduftens voksende popularitet(!), og "Attack of the Killer Tomatoes!"-parfumen skulle også dufte af netop tomat, men også med noter af citrus, nyklippet græs og bregne.

Hvordan dræbertomater dufter i praksis, skal vi ikke gøre os til herre over. Det er ikke første gang, Xyrena lader sig inspirere af filmens verden. Firmaet har tidligere lanceret en "American Psycho"-inspireret parfume til din indre yuppie-seriemorder. 

"Attack of the Killer Tomatoes!" fra 1978 er lidt af en kultklassiker, der enten er et mesterværk eller et makværk afhængigt af, hvem du spørger. En film, der, som titlen antyder, handler om en invasion af muterede dræbertomater. Den var ikke en kæmpe succes, men affødte alligevel et par efterfølgere, hvoraf "Return of the Killer Tomatoes!" fra 1988 nok mest er kendt for at rumme en af George Clooneys første filmroller.

For noget nær fem år siden gik optagelserne til et reboot i gang, men noget tyder på, at den idé desværre visnede, inden den nåede at modnes til en færdig film.

Til gengæld kan vi så i stedet glæde os over muligheden for at dufte lidt af dræbertomat i stedet. I hvert fald har en af filmseriens manuskriptforfattere, Costa Dillon, beskrevet duften som "...præcis sådan, jeg forestillede mig, at dræbertomater ville lugte." Skulle det friste, kan den bestilles på Xyrenas egen hjemmeside.

Kommentarer

Var det noget med at lugte af grøntsag? "Attack of the Killer Tomatoes!" lancerer en parfume

  • ★★★★0

    Men er dræbertomater VEGAN?

    jeg vil umiddelbart sige nej, men jeg er omnivore... så hvad ved jeg.

    Gasivodo 5-03-24 13:43

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen