Trailer: Joaquin Phoenix, John C. Reilly og Jake Gyllenhaal skyder med skarpt i "The Sisters Brothers"

Udover at byde på en prominent rollebesætning er "The Sisters Brothers" desuden instrueret af den højt profilerede franske instruktør Jacques Audiard.

Den franske instruktør Jacques Audiard laver normalt socialrealistiske dramaer i hjemlandet, men nu er han rykket til Hollywood og har lavet en vaskeægte westernfilm i form af "The Sisters Brothers".

"The Sisters Brothers" udspiller sig i 1851 og beskrives som en mørk westernkomedie. Historien omhandler de to kriminelle brødre Eli og Charlie Sisters, som jagter guldjægeren Hermann tværs over landet, fordi han har stjålet fra brødrenes chef. Under jagten begynder Eli at tvivle på sit liv som kriminel og overvejer at slå sig ned, mens Charlie derimod trives i den kriminelle løbebane.

Hollywood-stjerner på rollelisten

Til filmen har Audiard samlet et regulært drømmecast. De Oscar-nominerede skuespillere Joaquin Phoenix og John C. Reilly spiller de to Sisters-brødre Charlie og Eli, mens Jake Gyllenhaal kan ses som guldjægeren Hermann. Derudover optræder Rutger Hauer, Riz Ahmed og Niels Arestrup også på rollelisten.

"The Sisters Brothers" er instrueret af Jacques Audiard og skrevet i samarbejde med Thomas Bidegain. Projektet er baseret på en bog fra 2011 af Patrick deWitt.

Filmen forventes at få premiere senere i år, men det vides ikke, om den kommer i danske biografer. Du kan se en trailer herunder:

Kommentarer

Joaquin Phoenix, John C. Reilly og Jake Gyllenhaal skyder med skarpt i "The Sisters Brothers"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen