Lady Gaga og Joaquin Phoenix byder op til dans på første plakat til "Joker 2"

To superstjerner. To superskurke.

Mens vi stadig venter på den første trailer, så har vi nu fået den første plakat til den kommende "Joker"-fortsættelse: "Joker: Folie à Deux". Den kan ses herunder i fuld størrelse. 

Plakaten prydes ikke overraskende af Jokeren (også kendt som Arthur Fleck i filmens univers) og hans bedre halvdel, Harley Quinn, som i fællesskab udgør efterfølgerens psykisk forstyrrede makkerpar. De to hovedrolleindehavere portrætteres af hhv. Joaquin Phoenix og Lady Gaga.

Filmens særegne, franske titel betyder (direkte oversat) "delt galskab". Begrebet bruges indenfor psykiatrien til at betegne en sindssygdom, der er præget af vrangforestillinger, der er fremkaldt ved samvær med en sindssyg person.

Se også: Bedste Joker på film?

"Joker: Folie à Deux" bliver en musical, der udforsker Jokeren og Harley Quinns farlige kærlighedshistorie i Gotham City. Og som det fremgår af plakaten, byder Jokeren og Harley Quinn publikum op til dans i månelysets skær i den meget imødesete toer.

Ligesom sin forgænger udfolder "Joker: Folie à Deux" sig i sit eget filmunivers – og altså ikke i samme fiktive verden som Matt Reeves' "The Batman" eller James Gunns kommende DCU-film.

Hvordan Batmans ærkefjendes møde med Harley Quinn præcis folder sig ud, finder vi ud af, når "Joker: Folie à Deux" får biografpremiere herhjemme den 2. oktober.

Inden da kan vi dog se frem til filmens første trailer, der efter planen udkommer den 9. april. Plakaten kan ses her:

Kommentarer

Lady Gaga og Joaquin Phoenix byder op til dans på første plakat til "Joker 2"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen