Trailer: Joaquin Phoenix og Lady Gaga slippes løs i første trailer til "Joker: Folie à Deux"

To af Hollywoods største superstjerner spiller to af DC's største superskurke i Todd Phillips' længe ventede "Joker"-fortsættelser.

Lige siden Todd Phillips "Joker" indtjente over 1 milliard dollars på verdensplan tilbage i 2019, har det blot været et spørgsmål om tid, før en fortsættelse udkom.

Og mens toeren først blev officielt bekræftet i juni 2022, og en gådefuld teaser blev delt et par måneder senere, så har vi først nu fået en ordentlig trailer til "Joker: Folie à Deux", og den kan ses herunder.

Se også: "Reacher"-stjernen Alan Ritchson vil gerne spille Batman

Joaquin Phoenix – som vandt en Oscar for sin indsats i den første film – vender tilbage som Arthur 'Joker' Fleck, mens Lady Gaga spiller hans excentriske elsker, Harley Quinn.

Og det er intet under, at Phillips har hyret en på én gang dygtig skuespiller og sanger som Gaga, idet "Joker: Folie à Deux" simpelthen er noget så unikt som en DC-musical.

Derudover medvirker bl.a. Zazie Beetz ("Deadpool 2"), Steve Coogan ("Gøg og Gokke"), Brendan Gleeson ("The Banshees of Inisherin") og Catherine Keener ("Being John Malkovich").

Phillips har skrevet manuskriptet sammen med Scott Silver ("The Fighter"), og skurkene bryder ud i skønsang i de danske biografer den 2. oktober. Se den omtalte trailer her:

Kommentarer

Joaquin Phoenix og Lady Gaga slippes løs i første trailer til "Joker: Folie à Deux"

 • ★★★1

  Jaah jooh neej, jeg er splittet 

  MOVIE100010-04-24 04:48

 • 0

  Ser da for sindsyg fed ud, jeg troede det ville være en film, jeg sprang over... Men trailer tryllebandt mig totalt, er 1000 % på igen 

  Skipperdk10-04-24 07:56

 • 1

  Puha det ser intetsigende ud… 1’eren var god, men det ligner mere af det samme, og samtidig en dyster parodi på A Star is Born… 

  Gladiator10-04-24 07:57

 • ★★★★★★0

  Selvfølgelig skal det da ses. Den første var foruroligende godt lavet - og det her ligner på en mærkelig måde en logisk fortsættelse.

  Wayne10-04-24 09:11

 • ★★★0

  ¯\_(ツ)_/¯ 

  Essal10-04-24 19:54

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen