Trailer: Kommende gyserfilm "Longlegs" leverer årets mest skræmmende marketingskampagne

Nicolas Cage spiller en mystisk seriemorder i kommende okkult gyser.

Selvom vi kun er knap en måned inde i året, så ser det ud til, at distributionsselskabet Neon allerede har leveret årets mest interessante marketingskampagne.

Filmen "Longlegs", der får premiere senere i år, er drypvist blevet offentliggjort gennem små uhyggelige teaser-trailere. Selvom de små bidder ikke fortæller os meget om selve filmens plot, leverer de en særdeles ubehagelig stemning, der nok skal vække nysgerrigheden hos fans af gys og seriemordere. 

Læs også: Nicolas Cage er forbløffet over, at "National Treasure 3" ikke har fået grønt lys endnu

"Longlegs" følger en ung, begavet FBI-agent, der bliver tildelt den uopklarede sag om en mystisk seriemorder. Da sagen tager nogle komplekse drejninger og åbner op for det okkulte, opdager agenten en personlig forbindelse til den nådesløse morder og ender i et kapløb med tiden for at stoppe dræberen, inden han kræver endnu en uskyldig families liv.

Mens FBI-agenten spilles af Maika Monroe ("It Follows"), spilles den sadistiske seriemorder af Nicolas Cage. 

"Longlegs" er instrueres af Oz Perkins og har endnu ingen officiel premieredato. Herunder kan du dog se filmens tre teaser-trailere samt de netop offentliggjorte plakater, der nok skal få det til at løbe koldt ned ad ryggen på de fleste. 

Kommentarer

Kommende gyserfilm "Longlegs" leverer årets mest skræmmende marketingskampagne

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen