Trailer: Pilou Asbæk og Sylvester Stallone tørner sammen i actionbraget "Samaritan"

Stallone spiller en afdanket superhelt, som efter 25 år i skjul må kæmpe den gode kamp igen.

Ganske vist har Sylvester Stallone næsten lige fejret sin 76-års fødselsdag, men intet tyder på, at den legendariske actionstjerne er tilnærmelsesvis færdig med at uddele øretæver på film.

Stallones næste store actionbasker hedder "Samaritan". Her spiller Stallone en aldrende, tilbagetrukket skraldemand ved navn Joe Smith, som tilfældigvis også var verdens største superhelt godt tyve år tidligere. Men efter et eksplosivt opgør med sin ærkefjende, Nemesis, troede alle, at helten var død – men en dreng i Smiths nabolag mistænker manden for at være den forsvundne superhelt, og der er da også noget om snakken...

Filmen har i øvrigt vor egen Pilou Asbæk med om bord i rollen som den kulørte skurk Cyrus. "Samaritan" er da også instrueret af Julius Avery, som lavede den underholdende zombie-krigsfilm "Overlord" med Asbæk, som vi i sin tid interviewede skuespilleren om:

Se også: Moovy TV: "Overlord"-interview med Pilou Asbæk!

Selvom "Samaritan" handler om superhelte, så har den altså ikke noget tegneserieforlæg. Manuskriptet er skrevet af Bragi F. Schut, som skrev den udskældte fantasy-film "Season of the Witch" med Nicolas Cage og thrilleren "Escape Room".

"Samaritan" udkommer på Amazons streamingtjeneste, Prime Video, den 26. august, og traileren kan ses her:

Kommentarer

Pilou Asbæk og Sylvester Stallone tørner sammen i actionbraget "Samaritan"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen