Trailer: Rørende trailer til dokumentar om "Karate Kid"-skuespilleren Pat Morita: "More than Miyagi"

Den asiatisk-amerikanske skuespiller havde et turbulent liv fyldt med op- og nedture.

Netop nu er "Karate Kid"-franchisen vel nærmest mere populær end nogensinde før – takket være den aktuelle tv-serie "Cobra Kai", som bygger videre på de succesfulde, oprindelige familiefilm om karateeleven Daniel LaRusso.

En stor årsag til de gamle films succes kan uden tvivl tilskrives kemien mellem LaRusso og hans læremester, Mr. Miyagi, som blev spillet af Pat Morita, som blev Oscar-nomineret for sin indsats i den oprindelige "Karate Kid" fra 1984.

Læs også: "Karate Kid" bliver til en musical

Og nu kommer der snart en dokumentar om Moritas begivenhedsrige liv, som bød på meget mere end rollen som LaRussos karate-mentor.

Morita optrådte bl.a. på flimmerkassen i flere afsnit af populære tv-serier som "M*A*S*H" og "Happy Days". Han kickstartede endda karrieren som stand-up-komiker.

Men ligesom mange andre komikere tumlede Morita med mange indre dæmoner og ekstern diskrimination, som han i årevis brugte alkohol og stoffer til at aflede tankerne fra. Han døde som 73-årig i 2005, da hans nyrer svigtede.

Dokumentaren bærer titlen "More Than Miyagi: The Pat Morita Story" og instrueres af den erfarne dokumentarist Kevin Derek, som bl.a. tidligere har lavet filmen "The Real Miyagi" om den ægte karatemester Fumio Demura.

Dokumentaren byder bl.a. på nye interviews med "Karate Kid"-stjernerne Ralph Macchio, William Zabka og Martin Kove samt prominente personligheder som skuespilleren James Hong og komikeren Henry Winkler. Dokumentaren udkommer på VOD den 5. februar, og traileren kan ses her:

Kommentarer

Rørende trailer til dokumentar om "Karate Kid"-skuespilleren Pat Morita: "More than Miyagi"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen