Trailer: "Spaceman": Ny trailer til den syrede sci-fi-film med Adam Sandler

I rummet kan Adam Sandler ikke få dig til at grine...

Oven på den første stemningsmættede teaser tilbage i december har Netflix netop frigivet den første længere trailer til det kommende science fiction-drama "Spaceman" med Adam Sandler i hovedrollen.

Og mens Sandlers mangeårige samarbejde med Netflix primært har kastet nedsablede komedier af sig som "The Ridiculous 6", "The Wrong Missy" og "Hubie Halloween", så byder "Spaceman" på den anderledes seriøse Sandler, som vi bl.a. har set i "Punch-Drunk Love" og "Uncut Gems".

"Spaceman" er instrueret af svenske Johan Renck, som stod bag den prisbelønnede og pragtfulde "Chernobyl"-miniserie. Og "Spaceman" lader ligeledes til at være stemningsfyldt og flot, om end knap så dramatisk.

Sandler spiller astronauten Jakub, som befinder sig i solsystemets yderkant helt alene på sit rumskib, da han erfarer, at hans ægteskab med hustruen Lenka (Carey Mulligan) er ved at gå i opløsning. Han er desperat efter at få forholdet til at overleve, og han får hjælp af et gådefuldt væsen, der har levet siden universets fødsel, og som pludselig dukker op på Jakubs rumfartøj.

Læs også: Netflix-brugere har streamet over 2 milliarder(!) timers film med Adam Sandler

Paul Dano ("The Batman") har lagt stemme til det mystiske rumvæsen, som har navnet Hanuš. Derudover byder rollelisten på navne som Kunal Nayyar ("The Big Bang Theory") og selveste Isabella Rossellini ("Blue Velvet").

Colby Day har skrevet manuskriptet til "Spaceman", som er baseret på tjekkiske Jaroslav Kalfařs roman, "Spaceman of Bohemia". Bl.a. skuespilleren Channing Tatum ("21 Jump Street") er med om bord som producer.

"Spaceman" lander på Netflix den 1. marts, og den nye, omtalte trailer kan ses her:

Kommentarer

"Spaceman": Ny trailer til den syrede sci-fi-film med Adam Sandler

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen