Trailer: "Cobra Kai": Karate-konflikten spidser til i første trailer til 5. sæson

Den psykotiske Terry Silver har gjort Cobra Kai til et imperium – kan Johnny Lawrence og Daniel LaRusso få den sølvhårede skurk ned med nakken?

"Karate Kid"-sagaen kan stadig sparke fra sig – Netflix har netop frigivet den første trailer til 5. sæson af "Cobra Kai", som netop tager afsæt i den klassiske, Oscar-nominerede og snart 40 år gamle(!) familiefilm "Karate Kid".

"Cobra Kai" følger de gamle karaterivaler Daniel LaRusso og Johnny Lawrence, som tørnede sammen som teenagere i den oprindelige "Karate Kid" fra 1984, og som i nutiden stadig udveksler slag og spydigheder – mens de også skiftevis forsøger at begrave stridsøksen.

For d'herrer bliver undervejs tvunget til at stå sammen mod en værre, fælles fjende: Vietnam-veteran Terry Silver, som nu har overtaget Cobra Kai-dojoen og uddanner hobevis af Los Angeles' unge til at blive konfliktsøgende slagsbrødre.

Læs også: "Cobra Kai"-skabere pønser på sæson 6 og spin-offs

Samtidigt – som nedenstående trailer afslører – allierer LaRusso sig med en gammel fjende fra "Karate Kid II", Chozen (Yuji Okumoto), mens Lawrence rejser til Mexico for at finde sin forsvundne, tidligere stjerneelev, Miguel Diaz.

Vi ved i øvrigt, at serien tidligst slutter efter sæson 6, mens Netflix-føljetonens skabere også har flere spin-offs på tegnebrættet. "Cobra Kai" er på rekordtid blevet en gigantisk, verdensomspændende seriesucces.

De seneste sæsoner af "Cobra Kai" udkom lige omkring nytårsdag, men sæson 5 af "Cobra Kai" lander på Netflix allerede den 9. september – altså dagen efter "Star Trek"-franchisens 56-års fødselsdag. Traileren kan ses her:

Kommentarer

"Cobra Kai": Karate-konflikten spidser til i første trailer til 5. sæson

 • ★★★0

  Damn, den gav mig sgu gåsehud.

  September føles pludselig som en evighed. Men hellere dét end december.

  Ryder666 6-05-22 13:24

 • ★★★0

  Turncoat: The Series

  Fint underholdende serie, men er efterhånden ved at være lidt træt af hvor konstant folk skifter side. Mængden af konflikter bliver nærmest komisk til tider. Specielt fordi så meget af det ret let kunne undgås.

  Essal 6-05-22 14:36

 • ★★★★★★0

  Jeg sled mig gennem den første sæson, og lidt ind i sæson 2 - er der overhovedet mere at komme efter i den serie?

  Wayne 6-05-22 15:00

 • ★★★0

  Jeg sled mig gennem den første sæson, og lidt ind i sæson 2 - er der overhovedet mere at komme efter i den serie?

  Værd at se pga John Kreese Vs Terry Silver.

  Et værdigt comeback til Thomas Ian Griffith.

  Ryder666 6-05-22 16:06

 • ★★★★★0

  Ser sgu meget fedt ud. Glæder mig til at se Danny, Chozen og Johnny gå op i mod Terry Silver.

  Bliver også spændende at se om Hillary Swanks karakter fra 4'eren Julie Pierce dukker op eller om de venter med at introducere hende i "Cobra Kai" til sæson 6. :)

  NightHawk 7-05-22 13:52

 • ★★0

  Jeg har endnu ikke set sæson 4, mest af alt fordi forrige sæson var ret middelmådig. At de nu begynder at tage karakterer ind fra den tredje film, som ikke er særlig god, har også haft en del at sige. 

  Kiyonji 8-05-22 16:00

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen