Trailer: Enterprise og Spock er tilbage i første trailer til 2. sæson af "Star Trek: Strange New Worlds"

Den succesfulde spin-off kickstarter sin nye sæson i juni.

Vi fik det første klip for godt et halvt år siden, og seriens næste og 3. sæson blev annonceret tidligere på måneden, men først nu har vi fået en trailer til sæson 2 af "Star Trek: Strange New Worlds", og den kan ses herunder.

Serien fortæller om Spocks tidligere eventyr i det 23. århundrede på Starfleets flagskib, USS Enterprise, som har kaptajn Christopher Pike ved roret, cirka 10 år før kaptajn James T. Kirk overtager kommandoen.

Og netop en ung Kirk spiller en stor rolle i sæson 2 af "Star Trek: Strange New Worlds". Starfleet-legenden, som oprindeligt blev spillet af William Shatner og senere af Chris Pine, spilles i denne ombæring af Paul Wesley ("The Vampire Diaries").

Læs også: Michelle Yeoh får hovedrollen i ny "Star Trek"-film

Spock og Pine spilles af hhv. Ethan Peck og Anson Mount, og som traileren understreger, så støder Starfleet-heltene bl.a. på krigeriske klingons, gigantiske asteroider og genstridige svingdøre(!) i den nye sæsons 10 afsnit.

Den første sæson af "Star Trek: Strange New Worlds" fik en flot modtagelse af både kritikere og fans sidste år, og den har allerede sikret sig adskillige priser og en Emmy-nominering.

2. sæson af "Star Trek: Strange New Worlds" kan ses herhjemme på SkyShowtime, hvor det første afsnit lander i midt-juni. Den omtalte trailer kan i øvrigt ses i endnu bedre kvalitet på den officielle "Star Trek"-hjemmeside her.

Kommentarer

Enterprise og Spock er tilbage i første trailer til 2. sæson af "Star Trek: Strange New Worlds"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen