Moovy TV: Bag om "Ant-Man 3" med Michael Douglas, Jonathan Majors, Evangeline Lilly og Kathryn Newton!

Vi dykker helt ned i Kvanteriget sammen med Marvel-storfilmens stjerner!

For få uger siden landede Marvel-sagaens 31. MCU-film i de danske biografsale – "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" – og vi bragte vores interviews med fire af filmens store skuespillernavne: Jonathan Majors ("Loki"), Kathryn Newton ("Freaky"), Evangeline Lilly ("Lost") og selveste Michael Douglas ("Wall Street").

Og nu kan I herunder se vores komplette interviews med de fire stjerner, som hænger ud med Paul Rudds Ant-Man i Kvanteriget i Marvel-franchisens nyeste kapitel.

Majors er et af Hollywoods helt store stjernefrø, hvis karriere er på kurs mod stratosfæren efter roste pragtpræstationer i bl.a. tv-serien "Lovecraft Country", krigsfilmen "Devotion" og senest boksedramaet "Creed III". I den nye "Ant-Man"-film spiller han superskurken Kang Erobreren, som også snart går i clinch med the avengers:

Læs også: To nye "Avengers"-film kommer i 2025

Lilly er vant til roller i kæmpe franchises – hun spillede Kate i tv-sensationen "Lost" og elverkrigeren Tauriel i Peter Jacksons "Hobbitten"-film. Nu er hun tilbage som Ant-Mans bedre halvdel: The Wasp.

Kathryn Newton spiller Ant-Mans datter, Cassie, som denne gang slås side om side med sin heroiske farmand. Newton har tidligere brilleret i horror-hittet "Freaky" og "Paranormal Activity 4".

Og Michael Douglas påkræver naturligvis ikke nogen introduktion. Den levende legende vender tilbage som den oprindelige Ant-Man, Hank Pym.

Og vi taler med det fantastiske firkløver om alt fra blå mærker, Bill Murray og flyvende hoveder til besværet med at holde masken foran Paul Rudd og at arbejde med green screens.

"Ant-Man and the Wasp: Quantumania" kan i øvrigt stadig ses i flere danske biografer – herunder FORMAT Biograf i Ballerup. Book dine billetter her.

Kommentarer

Bag om "Ant-Man 3" med Michael Douglas, Jonathan Majors, Evangeline Lilly og Kathryn Newton!

 • ★★★★★★1

  Nice! Jeg får sgu lyst til at se den nu :-)

  Wayne 8-03-23 14:41

 • ★★★★★0

  Nice! Jeg får sgu lyst til at se den nu :-)

  Feeeedt. Jeg var desværre ikke selv kæmpefan, men særligt Kang og MODOK (det flyvende hoved) gør den værd at se én gang :-D

  The Insider 8-03-23 15:08

 • 1

  Vildt at du fik Douglas med! Og så er jeg enig. Jeg fik også set Freaky, og det er virkelig en herlig slasher!

  Glæder mig til at få set den her. Vidste ikke engang, at det var allerede nu MODOK dukkede op. Men fedt!

  larsnoergaard 8-03-23 15:35

 • ★★★★★1

  Vildt at du fik Douglas med! Og så er jeg enig. Jeg fik også set Freaky, og det er virkelig en herlig slasher!

  Glæder mig til at få set den her. Vidste ikke engang, at det var allerede nu MODOK dukkede op. Men fedt!

  Åh, fedt at du også havde en fest med FREAKY, Lars! En SKØN film, som virkelig blev ramt hårdt publikumsmæssigt og finansielt af pandemien. Håber virkelig, den oparbejder en stor fanskare og bliver en gedigen kultfilm.

  The Insider 8-03-23 15:42

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen