Moovy TV: Interview med manden bag Nicolas Cage-dramaet "Pig": Michael Sarnoski

Cage brillerer som en mand, der bor i skoven sammen med sin trøffelgris – og vi har talt med ham, der både skrev og instruerede den prisbelønnede perle.

I går udkom "Pig" omsider i de danske biografer, efter at det amerikanske dramas oprindelige danske biografpremiere blev sløjfet under decembers biograf-lockdown.

Den kritikerroste og prisbelønnede film, som vores anmelder betegnede som "haute cuisine", handler om mange ting – sorg, tab, venskab, empati, madlavning og (ikke mindst) en undergrundsarena, hvor restauratører tæsker hinanden til blods.

Der er med andre ord masser af kød på filmens fortælling, og vi har diskuteret den med filmens manuskriptforfatter/instruktør: Michael Sarnoski.

Læs også: "Pig"-instruktøren Michael Sarnoski laver den næste "A Quiet Place"-film

Vi diskuterer bl.a. Nicolas Cages pragtfulde præstation i filmen samt stjernens ageren under optagelserne, grisen Brandys mere besværlige opførsel på settet, filmens lamslående lyddesign og musik samt hvordan en ægte tragedie inspirerede Sarnoski til at skrive denne bevægende, enestående historie.

Og senere i dag udkommer et nyt afsnit af Moovy Podcast, hvor både redaktionen og Sarnoski selv kårer Nicolas Cages fem bedste film.

"Pig" kan altså ses nu i de danske biografer, og vores dybdeborende interview med filmens skaber kan ses her:

Kommentarer

Interview med manden bag Nicolas Cage-dramaet "Pig": Michael Sarnoski

  • ★★★★★★1

    Ikke så få temaer, der bliver behandlet i den film :-)

    Fedt at kun temaet; manden og hans trøffelgris i skoven - lå fast - og at resten bare har udviklet sig undervejs. 

    De havde ikke råd til en trænet gris :-) RIP Brandy

    Wayne18-02-22 11:02

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen