Podcast: Spotlight: Con Air (1997) m. Jarl Mengers Andersen

"Put... the bunny... back... in the box!" og lyt til Moovy Podcast, der hylder en af 1990'ernes mest hæsblæsende actionbrag.

Nicolas Cage er gaven, der bliver ved med at give. Den kultdyrkede skuespiller har i disse dage været aktuel på Cannes-filmfestivalen med "The Surfer", der ligner endnu en meme-værdig perle præstation, og tidligere på året modtog skuespilleren roser for "Dream Scenario".

Moovy Podcast har da allerede også kastet sin kærlighed over Nicolas Cage af flere omgange. Værterne, Joachim Jelle og Mikkel Abel, har tidligere kåret de fem bedste præstationer af den Oscar-vindende skuespiller, og senest blev John Woos mesterlige actionfilm "Face/Off" hyldet med bravur

I dén episode medvirkede Moovys egen skribent og Nicolas Cage-ekspert, Jarl Mengers Andersen – der også er selverklæret formand for Nicolas Cages globale fanklub! – og nu vender Cage-entusiasten tilbage for at hylde endnu et actionbrag med Nicolas Cage i front.

SPOTLIGHT: FACE/OFF (1997) M. JARL MENGERS ANDERSEN

Ugens Spotlight-episode kigger nærmere på testosteronbomben "Con Air" (1997), der ligesom "Face/Off" løftede Cages status som actionhelt i slut-90'erne til skyerne. 

Værterne bruger episoden på at undersøge, hvor "Con Air" placerer sig i 1990'ernes vilde actionland, hvor navne som Simon West og Jerry Bruckheimer var med til at definere den moderne actionfilm. For kan man rent faktisk have et overforbrug af eksplosioner og svulstige muskler?!

Kåringen af filmens bedste navn bliver en ren fest, når Cameron Poe (Cage) med sit flotte svenskergarn må stå ansigt til ansigt med legendariske skurke som Cyrus the Virus (John Malkovich), Diamond Dog (Ving Rhames) og Steve Buscemis bud på en alternativ Hannibal Lecter: The Marietta Mangler.

Værterne får også AI til at komme med bud på deres nicknames, hvis de nu skulle om bord på flyveren fra helvede.

Alt det og meget andet kan du blive klogere på i denne episode.

Vi lyttes ved!

Moovy Podcast kan høres, hvor du normalt lytter til dine podcasts, såsom iTunes, Podimo, Spotify, Anchor, Castbox, Pocket Casts m.m.

Hvis du bruger en anden afspiller, kan du abonnere via vores RSS-link.

Kommentarer

Spotlight: Con Air (1997) m. Jarl Mengers Andersen

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen