Moovy TV: Bag om "Reacher" med actionheltens team: Serinda Swan, Shaun Sipos og danske Maria Sten

Vi taler med tv-trioen om hemmelige missioner, blå mærker og favoritreplikker.

Tidligere på måneden blev 2. sæson af "Reacher" skudt i gang på Amazons streamingtjeneste, Prime Video.

Actionserien er baseret på Lee Childs ekstremt populære spændingsbøger om ekssoldaten Jack Reacher, som efterforsker forbrydelser og tæsker forbrydere efter sin tid i hæren. To af bøgerne er allerede blevet filmatiseret med Tom Cruise i hovedrollen, mens Alan Ritchson spiller den hårdtslående enspænder i tv-serien.

Og sæson 2 er lykkeligvis lige så enormt underholdende som seriens første. Denne gang slår Reacher sig sammen med flere af sine gamle soldaterkammerater, da gådefulde gerningsmænd begynder at dræbe medlemmerne af Reachers gamle team én efter én.

Læs også: Dwayne Johnson var i spil til rollen som Jack Reacher

Og vi har netop talt med tre medlemmer af Reachers toptrænede trup: skuespillerne Serinda Swan ("Tron: Legacy"), Shaun Sipos ("Krypton") og Maria Sten ("Swamp Thing").

Sten er faktisk født og opvokset i Danmark, og vi taler med hende og hendes karismatiske kollegaer om alt fra det danske sprog og stunts til blå mærker og skægge replikker.

2. sæson af "Reacher" kan som sagt ses netop nu på Prime Video, og nye afsnit udkommer hver fredag. Vores interview med Swan, Sipos og Sten kan ses her:

Kommentarer

Bag om "Reacher" med actionheltens team: Serinda Swan, Shaun Sipos og danske Maria Sten

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen