Dwayne Johnson var i spil til rollen som Jack Reacher

"Tom var verdens største filmstjerne, og det var jeg ikke," siger Johnson om rollen, han ikke fik.

Cruise nåede at spille ekssoldaten Jack Reacher i to film (senest i "Jack Reacher: Never Go Back") baseret på Lee Childs succesfulde thriller-romaner.

Men både bøgernes fans og Lee Child selv har i flere omgange brokket sig over, at Cruise fik rollen, idet den snart 58-årige skuespiller på 170 cm slet ikke ligner den tårnhøje, muskuløse helt, som Child beskriver i bøgerne.

Læs også: Dwayne Johnson var førstevalget som årets Oscar-vært

Derfor havde det nok været mere passende, hvis rollen var gået til en som Dwayne 'The Rock' Johnson, og superstjernen afslører i en ny SoMe-video, at han faktisk var i spil til rollen. Johnson følte sig skræddersyet til rollen, fordi både han og Reacher er "store fyre", og i videoen lyder han vel at mærke skuffet over, at Cruise i sidste ende fik den:

"I Hollywood lever skuespillere i kasser. Der er skuespillere, der kan gå efter særlige roller på grund af deres udseende, hudfarve, størrelse og så videre. Heldigvis for mig er der ikke mange, der ligner mig. Så gennem det meste af min karriere har jeg været en heldig satan, fordi roller er blevet skabt og designet til mig – undtagen Jack Reacher.

"Det skete for ti år siden, hvor jeg var et helt andet sted, og det anerkender jeg. Tom var verdens største filmstjerne, og det var jeg ikke. Jeg fik et opkald, og nogen sagde: 'Hey, du fik ikke rollen.' Jeg ved ikke engang, om jeg havde en chance, men det fik folkene omkring mig til at tro, at jeg havde. Jeg følte, jeg havde en chance. Jeg tænkte: 'Hvorfor ikke mig?'"

I sidste ende er Johnson dog også taknemmelig over, at han ikke fik rollen som Jack Reacher, fordi han derved fik tid til at medvirke i "Fast & Furious 5". Hans rolle som ordenshåndhæveren Luke Hobbs blev enormt populær og var med til at gøre Johnson til den kæmpe stjerne og forretningsmand, som han er i dag.

Johnson afslørede i øvrigt for nylig, at en "Fast & Furious: Hobbs & Shaw 2" er på vej med ham og Jason Statham foran kameraet igen.

Kommentarer

Dwayne Johnson var i spil til rollen som Jack Reacher

 • ★★★★1

  Jeg har læst de fleste af bøgerne og har faktisk mangt en gang tænkt på at Johnson kunne have været et interessant valg. 

  Det sagt er jeg stadig vild med Tom Cruise's fortolkning. En skam at den sidste af filmene var så sløset skruet sammen i øvrigt.

  gi-jones12-04-20 18:40

 • ★★★★★0

  Jeg har læst de fleste af bøgerne og har faktisk mangt en gang tænkt på at Johnson kunne have været et interessant valg. 

  Det sagt er jeg stadig vild med Tom Cruise's fortolkning. En skam at den sidste af filmene var så sløset skruet sammen i øvrigt.

  Jonas, har du et godt bud på, hvilken af bøgerne man bør læse, hvis man er lidt nysgerrig? Eller skal man starte helt fra bunden af?

  Jeg kunne virkelig godt lide den første JR-film. Men ja, puha... toeren var til gengæld noget frygteligt bras. Lidt for let at gøre grin med "Never Go Back"-titlen...

  The Insider12-04-20 21:17

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen